Kontrol etmek için ölçeği daha mı iyi veya santimetre?

Beykozlu

New member
Santimetre yalan söylemez – Sağlıklı kilo kaybı, yağ kütlesini yağsız kası etkilemeden atarak gerçekleşir, ancak bir şey varsa, onu artırmaya çalışır. Örneğin, daha az yedik ve spor salonuna gidersek, kaybetmemiz mümkündür Adiposa kütlesi Ve kas olanı güçlendirdi. İkincisi, aynı hacme sahip, yağdan daha ağırdır: bu nedenle ölçek, birkaç Heit tarafından bile yükselebilir. Santimetre ise bize küçük hacimler ve daha kompakt kumaşlar ve tonlu kumaşlarla farklı bir hikaye anlatacak. Santimetre kaybı bize vücudun hangi noktasında nefret dolu rulolara daha fazla başarı ile saldırdığımızı söyleyecektir. Bu nedenle santimetre kaybetmek, kilo kaybetmekten daha önemlidir: vücudumuzu oluşturan kitlelerin bileşimini sağlığının avantajına göre değiştirdiğimiz sinyalidir.

Ece

New member
Santimetre yalan söylemez - Sağlıklı kilo kaybı, yağ kütlesini yağsız kası etkilemeden atarak gerçekleşir, ancak bir şey varsa, onu artırmaya çalışır
Selam üretken insanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Cetvelin doğru kullanımı için şu adımlar izlenmelidir
Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Onur

New member
Santimetre yalan söylemez - Sağlıklı kilo kaybı, yağ kütlesini yağsız kası etkilemeden atarak gerçekleşir, ancak bir şey varsa, onu artırmaya çalışır
Merhaba üretim tutkunları

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Dolayısıyla, kontrol etmek için hangisinin daha iyi olduğu, yapılan işin gerekliliklerine göre değişiklik gösterebilir
Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Ece' Alıntı:
Selam üretken insanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Cetvelin doğru kullanımı için şu adımlar
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Ece, bence de durum böyle ilerliyor

Defne

New member
Merhaba güzel insanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Beykozlu

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kontrol etmek için ölçeğin mi yoksa santimetrenin mi daha iyi olduğu, kullanım amacına bağlıdır
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Onur' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Dolayısıyla, kontrol etmek
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Onur, bence de durum böyle ilerliyor

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
Selam aramıza yeni katılanlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Beykozlu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, cetvel ve diğer ölçü araçlarının düzenli olarak temizlenmesi, doğru ölçümler için önemlidir
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Defne' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Beykozlu Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kontrol etmek için ölçeğin mi yoksa
Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Defne

Sahinsah

Global Mod
Global Mod
Merhaba teknoloji meraklıları

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Beykozlu

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Yukarıda yazılanları sindirdikten sonra kendi payıma düşen yorum şu

Defne' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Beykozlu Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Defne

Onur' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Onur, bazı yerler eksik

Bayburtgüzeli' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Beykozlu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar
Burada sana %100 katılamam @Bayburtgüzeli, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var