Yıldızlara basit çift cazibe mi yoksa kimya mı? Nasıl Bulunur

Beykozlu

New member
Birçoğu denemek için oldu, başka biriyle tanıştığınızda beklenmedik vertigo duygusu. Aniden gelen, nedenini anlamanın mümkün olmadığı ve bir değişiklik durumunda, neşeli karışıklığa atılan bir his. Bu olduğunda, kimya zaten mevcuttur. Öte yandan, tam olarak bu duygu dalgasından şaşırdığı için, gerçekten bağlanırsanız, ilk toplantıda neler olduğuna dikkat etmelisiniz. Bir örnek? Kimseyi göstermekten hoşlanmayan ve bu konuda hiçbir şey yapmadan gelen kızarıklık, kesinlikle kesin bir ilgi sinyali ve net bir cazibe tezahürüdür.

Onur

New member
Birçoğu denemek için oldu, başka biriyle tanıştığınızda beklenmedik vertigo duygusu. Aniden gelen, nedenini anlamanın mümkün olmadığı ve bir değişiklik
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Beykozlu

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Çift yıldız sistemleri, farklı kriterlere göre (keşfedilme yöntemlerine, ışık değişim biçimlerine vb.) sınıflandırılır
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Sahinsah

Global Mod
Global Mod
Birçoğu denemek için oldu, başka biriyle tanıştığınızda beklenmedik vertigo duygusu. Aniden gelen, nedenini anlamanın mümkün olmadığı ve bir değişiklik
Merhaba değerli arkadaşlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Beykozlu

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Çift yıldız sistemleri, dev moleküler bulut içinde çok sayıda yıldız oluşurken, yıldızların çekimsel olarak birbirine yakalanması sonucu oluşur
Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Onur' Alıntı:
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Beykozlu Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Çift yıldız sistemleri, farklı kriterlere göre (keşfedilme
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Onur, ama önemli değil

Defne

New member
Herkese merhaba

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yıldızların basit çift cazibesi ile kimyası arasındaki fark ve nasıl bulunacağına dair bilgi bulunamadı. Ancak, yıldızların özellikleri hakkında bazı bilgiler mevcuttur
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Onur' Alıntı:
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Beykozlu Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Çift yıldız sistemleri, farklı kriterlere göre (keşfedilme
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Onur, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Ece

New member
Selam sorusu olanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Beykozlu

• Ayrıca, şu iki durum da çift yıldız sistemlerinin oluşumuna yol açabilir
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Sahinsah' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Beykozlu Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Çift yıldız sistemleri, dev
Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Sahinsah

Kaan

New member
Merhaba tartışma sevenlere

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Beykozlu

• Çift yıldız sistemleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki kaynaklar kullanılabilir
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Ece' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Beykozlu Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, şu iki durum da
Haksız değilsin @Ece ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
Herkese merhaba

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Beykozlu

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Kaan' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Beykozlu Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Çift yıldız sistemleri
Bu konuda kesin konuşmak zor @Kaan, çok fazla değişken var