Yeni Transformers Sinemasından Birinci Tanıtım Fragmanı Geldi

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
Dünyanın en büyük sinema serilerinden biri olan Transformers’ın en yeni sineması olacak Transformers: Rise of the Beasts, hayranlar tarafınca büyük heyecanla bekleniyordu. Artık ise sinemadan birinci fragman nihayet bizlerle buluştu.

Paramount, en son beş yıl evvel beyaz perdede gördüğümüz Transformers serisinin en yeni sineması olacak Transformers: Rise of the Beasts’in birinci tanıtım fragmanını geçtiğimiz dakikalarda yayınladı. 2 dakika 15 saniyelik görüntü, yeni sinemada bizi nelerin beklediğine bir bakış atmamızı sağladı.

Transformers: Rise of the Beasts tanıtım fragmanı:

Yeni Transformers sineması, 9 Haziran 2023’te vizyona girecek. 90’larda yayınlanan tanınan animasyon dizisi Beast Wars’tan uyarlanan imal, Michael Bay sinemalarının öncesinde geçecek. Sinemada, Autuobot’lar, Decepticonlar, Maximal’lar, Predacon’lar ve hatta Terrorcon’ları bile goreceğiz.

Serinin hayranlarını coşturacak sahnelerin yer aldığı bir sinemanın geleceğini gösteren aksiyon dolu fragman, Optimus Primal üzere yeni karakterlere kısa da olsa bir bakış atmamızı sağlarken Optimus Prime ve Bumblebee üzere tanıdık yüzleri de bizlere gösteriyor. Ayrıyeten sinemanın birinci posterinin paylaşıldığını da eklemeden geçmeyelim.

Yeni bir üçlemenin birinci sineması olacak üretimin direktör koltuğunda Steven Caple Jr. oturuyor. Başrollerde ise Anthony Ramos ve Dominique Fishback yer alıyor. Peter Cullen da ikonik sesiyle Optimus Prime’a hayat vermeye devam ediyor.

İşte Transformers: Rise of the Beasts’in birinci posteri: