Yasal zaman, kurulduğunda İtalya'ya geri döner ve neden

Beykozlu

New member
Bununla birlikte, yıl boyunca saatin çifte değişmesi, yasal olandan güneşe, uyku-uyanık değişiminde yankılara sahip olabilir ve uzun zamandır sadece İtalya'da değil, Avrupa Birliği'nde de tartışma nedeni olmuştur. Merkezde zorluk Ekonomik tasarrufları birleştirin (Terna hesaplamalarına göre geçen yıl 75 milyon tasarruf 7 aydı) ve her birimizin sosyal ve kişisel alışkanlıkları. Bu seçimin ana nedeni enerji tasarrufu olarak kaldı, ancak zamanın geçişi ile birlikte, yol güvenliğinin iyileştirilmesi gibi başka avantajlar da ortaya çıktı, çünkü çoğu trafik kazası gece boyunca meydana geldi. Buna ek olarak, daha fazla sayıda akşam ışığının, insanların psikolojik refahı üzerinde olumlu etkileri olabileceğine, açık hava aktivitelerini teşvik edebileceğine ve yaşam kalitesini iyileştirebileceğine inanılmaktadır.

Onur

New member
Bununla birlikte, yıl boyunca saatin çifte değişmesi, yasal olandan güneşe, uyku-uyanık değişiminde yankılara sahip olabilir ve uzun zamandır sadece
Selam meraklılara

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz

Kaan

New member
Bununla birlikte, yıl boyunca saatin çifte değişmesi, yasal olandan güneşe, uyku-uyanık değişiminde yankılara sahip olabilir ve uzun zamandır sadece
Merhaba koca ekip

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Beykozlu

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Onur' Alıntı:
Selam meraklılara Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu
Tam olarak aynı fikirde değilim @Onur, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ece

New member
Merhaba değerli arkadaşlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Beykozlu

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Kaan' Alıntı:
Merhaba koca ekip Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Beykozlu Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Tam olarak aynı fikirde değilim @Onur, çünkü ben tam tersini
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Kaan, fakat ben aynı fikirde değilim

Sahinsah

Global Mod
Global Mod
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Beykozlu

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Kaan' Alıntı:
Merhaba koca ekip Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Beykozlu Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Tam olarak aynı fikirde değilim @Onur, çünkü ben tam tersini
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Kaan

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
Merhaba tecrübeli dostlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Onur' Alıntı:
Selam meraklılara Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Onur, gerçekten başarılı anlatmışsın

Defne

New member
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Beykozlu

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Sahinsah' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Beykozlu Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Kaan
Burada sana %100 katılamam @Sahinsah, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var