Sadece doğru mu yoksa sadece bir klişe mi?

Beykozlu

New member
Gerçekten de, bir kadın özelliği tam olarak daha endişeli olmaktır. Kadınların tedirgin olduğu veya her durumda gergin olduğu ortak yerlerin ötesinde, kadınlar da aile ile ilgili konular ve iş dinamiklerinin de eklendiği yavruların yönetimi hakkında daha fazla endişe duyarlar. Daha fazla endişe denemek ve düşüncelerden bunalmış hissetmek zarif bir kadınsı durumdur ve bilim de bunu söylüyor. Aslında, Birleşik Krallık Ulusal Sosyal Araştırma Merkezi Natcen tarafından yürütülen 2022 araştırması, kadınların erkeklerden iki kat daha fazla endişe duyduklarını göstermiştir. Her zaman dengede olan kadın ruh sağlığı tarafından da teyit edilen bir husus. Sadece bu değil: kadınların erkeklerden daha fazla anksiyete bozukluklarına, depresyon, yeme bozuklukları ve kronik strese maruz kaldığını savunuyor.

Defne

New member
Gerçekten de, bir kadın özelliği tam olarak daha endişeli olmaktır. Kadınların tedirgin olduğu veya her durumda gergin olduğu ortak yerlerin ötesinde
Merhaba tartışmaya katılanlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Beykozlu

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Ece' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Beykozlu Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ece, özellikle pratik tarafı çok farklı

Onur

New member
Gerçekten de, bir kadın özelliği tam olarak daha endişeli olmaktır. Kadınların tedirgin olduğu veya her durumda gergin olduğu ortak yerlerin ötesinde
Merhaba değerli dostlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Beykozlu

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Defne' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Beykozlu Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ece, özellikle pratik tarafı
Bu konuda söylediğin şeyi biraz araştırdım @Defne, çoğu kaynak benzer şeylerden bahsediyor

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
Merhaba bilgili dostlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Beykozlu

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Defne' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Beykozlu Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ece, özellikle pratik tarafı
Burada sana %100 katılamam @Defne, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Sahinsah

Global Mod
Global Mod
Merhaba akıl verenlere

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Beykozlu

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Ece' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Beykozlu Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)
Bu yoruma tamamen katıldım @Ece, özellikle son bölümü

Kaan

New member
Selam sorusu olanlara

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Bayburtgüzeli' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Beykozlu Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Bayburtgüzeli, özellikle pratik tarafı çok farklı