Sabahları “uyandırmak” için sekiz alternatif içecek

Beykozlu

New member
Ginseng – Yorgunluk, tükenme ve zayıflık da dahil olmak üzere birçok rahatsızlıkla mücadele etmek için geleneksel Çin tıbbında binlerce yıldır kullanılan bir köktür. Uygun bir ilacın kaynağı olarak kabul edilir, yani vücudun hem fiziksel hem de psişik olan çeşitli türlerin stresli faktörlerine karşı direncini artırabilen, bu nedenle özellikle iyileşme, yorgunluk, konsantrasyon kaybı, iştah eksikliği, kaygı ve uykusuzluk durumunda fiziksel ve zihinsel performansı iyileştirebilir. Ginseng kendi içinde kafein içermez, ancak barda yaptıkları ginseng kahvesi için durum böyle değildir; Mükemmel bir tada sahiptir, ancak ginseng aromalı aromalı bir içecek demek daha doğru olurdu: Klasik fincanın kafeine ek olarak şeker, yağ ve kalori içerir.

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
  • Ginseng - Yorgunluk, tükenme ve zayıflık da dahil olmak üzere birçok rahatsızlıkla mücadele etmek için geleneksel Çin tıbbında binlerce yıldır kullanılan
Herkese iyi akşamlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Kaan

New member
  • Ginseng - Yorgunluk, tükenme ve zayıflık da dahil olmak üzere birçok rahatsızlıkla mücadele etmek için geleneksel Çin tıbbında binlerce yıldır kullanılan
Merhaba buradan geçen herkese

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Bayburtgüzeli' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor
Haksız değilsin @Bayburtgüzeli ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Onur

New member
Selam güzel insanlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Beykozlu

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Kaan' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Haksız değilsin @Bayburtgüzeli ama keşke birkaç veri daha
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Kaan

Sahinsah

Global Mod
Global Mod
Selam fikir çatıştıranlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Beykozlu

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Onur' Alıntı:
Selam güzel insanlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Beykozlu Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Onur

Ece

New member
Merhaba denemekten korkmayanlara

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Beykozlu

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Kaan' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Haksız değilsin @Bayburtgüzeli ama keşke birkaç veri daha
Bu açıklama ile birkaç yanlışımı düzelttim @Kaan, iyi oldu

Defne

New member
Merhaba buradan geçen herkese

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Sahinsah' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Beykozlu Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Onur
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sahinsah