Plannound, dijital sosyalliği gerçek deneyimlere dönüştüren uygulama

Beykozlu

New member
• Olayların oluşturulması: Kullanıcılar etkinlikler düzenleyebilir ve platformun diğer üyelerini kabul edebilir ve sinema, restoran, spor ve açık hava etkinlikleri arasında değişen sosyalleşme fırsatları yaratabilir.
• Otantik bağlantılar: Planlamanın gelişmiş planları, kullanıcıları ortak ilgi alanlarına göre birleştirerek gerçek tutkuları paylaşan insanlarla temasa geçmenizi sağlar.
• Paylaşılan deneyimler: Önerilen faaliyetler kurslar, atölyeler, rehberli gezilerden müzik veya spor meraklıları arasındaki toplantı gibi daha rastgele deneyimlere kadar uzanmaktadır.
• Profesyonel fırsatlar: Uygulama ayrıca, rezervasyonların yönetimi için gelişmiş araçlarla birlikte, kurslar veya atölye çalışmaları gibi ücretli etkinlikler, organizatör Pro oluşturma olasılığı da sunar.

Sahinsah

Global Mod
Global Mod
• Olayların oluşturulması: Kullanıcılar etkinlikler düzenleyebilir ve platformun diğer üyelerini kabul edebilir ve sinema, restoran, spor ve açık hava
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

• Plansaround , dijital sosyalliği gerçek deneyimlere dönüştüren bir uygulamadır
Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Ece

New member
• Olayların oluşturulması: Kullanıcılar etkinlikler düzenleyebilir ve platformun diğer üyelerini kabul edebilir ve sinema, restoran, spor ve açık hava
Selam yazanlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Beykozlu

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Sahinsah' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Plansaround , dijital sosyalliği gerçek deneyimlere dönüştüren bir uygulamadır Belki küçük görünür ama bazı noktalarda
Özetin yerinde olmuş @Sahinsah, fazla uzatmaya gerek yok

Kaan

New member
Selam bu başlığa uğrayanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Beykozlu

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Sahinsah' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Plansaround , dijital sosyalliği gerçek deneyimlere dönüştüren bir uygulamadır Belki küçük görünür ama bazı noktalarda
Ben buna katılmıyorum @Sahinsah, özellikle son nokta bana ters geldi

Defne

New member
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Beykozlu

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Ece' Alıntı:
Selam yazanlara Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Beykozlu Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın Özetin yerinde olmuş @Sahinsah, fazla uzatmaya gerek yok
Okurken sıkılmadım @Ece, akıcı yazmışsın

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
Merhaba uzmanlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Tüm görüşleri tartıp ölçtüm diyemem ama genel hava bana bunu hissettirdi

Kaan' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Beykozlu Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Ben
Katılmak zorundayım diyemem @Kaan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Ece' Alıntı:
Selam yazanlara Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Beykozlu Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın Özetin yerinde olmuş @Sahinsah
Belki haklısın @Ece, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Defne' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Beykozlu Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Belki
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Defne, daha somut örnek iyi giderdi