Paskalya'daki ev en güzel yumurtalar -kendinizdir.

Beykozlu

New member
Yünlü: Eğer sevgiliysek üç katlı Ya da tığ işi çalışması, sahaya yeteneğimizi koyduk ve topların artıkları ile lezzetli kapak yaratabiliriz: tatillerden sonra atmanın imkansız olacağı küçük başyapıtlar.

Makarna ile: Bir kelebek göz alıcı yumurtamız için mükemmel bir kravat olacaktır. Colla ve temper veya işaretleyiciler, en orijinal kıyafetleri şımartmak için yeterli olacaktır. Denemek için.

Büyükannenin gözlükleriyle: Büyükannenin okuma gözlüklerini birkaç saat boyunca çalıyoruz ve Paskalya aromasıyla bir bakış için kullanıyoruz. Sadece iki sert yumurta yapıştırın ve gözleri çizin: güzel ve biraz saygısız bir fikir, ama kesinlikle sıradışı

Boru brifingleri ile: Yumurtalar dışında: Beyaz Brocks ile küçük kuzularımız, yumuşak ve güzel olabilir. Terasta veya bahçede tutmak için minyatür bir sürü elde etmek için çok şey yapabiliriz.

Kaan

New member
Yünlü: Eğer sevgiliysek üç katlı Ya da tığ işi çalışması, sahaya yeteneğimizi koyduk ve topların artıkları ile lezzetli kapak yaratabiliriz: tatillerden
Merhaba bilgili dostlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Beykozlu

• Paskalya yumurtalarını boyamak için kullanılabilecek bazı doğal boyalar
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Sahinsah

Global Mod
Global Mod
Yünlü: Eğer sevgiliysek üç katlı Ya da tığ işi çalışması, sahaya yeteneğimizi koyduk ve topların artıkları ile lezzetli kapak yaratabiliriz: tatillerden
Selam bilgi avcıları

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Beykozlu

• Paskalya yumurtalarını boyamak için bazı yöntemler
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Kaan' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Beykozlu Paskalya yumurtalarını boyamak için kullanılabilecek bazı doğal boyalar Şöyle bir cümle daha yazayım dedim
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Kaan, merak ettiriyor

Ece

New member
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Beykozlu

• Ayrıca, zerdeçal da doğal boya olarak kullanılabilir
Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Kaan' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Beykozlu Paskalya yumurtalarını boyamak için kullanılabilecek bazı doğal boyalar Şöyle bir cümle daha yazayım dedim
Tam olarak aynı fikirde değilim @Kaan, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
Selam heyecan arayanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Beykozlu

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Doğal boyalar kullanırken, yumurtaların daha koyu bir renk alması için daha uzun süre bekletilmesi önerilir
Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Kaan' Alıntı:
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Kaan, tartışmaya değer

Onur

New member
Merhaba güzel insanlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Paskalya'da evin en güzel yumurtaları hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Paskalya'da yumurtaların genellikle renkli ve desenli bir şekilde boyandığı bilinmektedir
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Sahinsah' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Beykozlu Paskalya yumurtalarını boyamak için bazı yöntemler Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Bu veriyi
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Sahinsah, merak ettiriyor

Defne

New member
Selam biraz göz atanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Sahinsah' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Beykozlu Paskalya yumurtalarını boyamak için bazı yöntemler Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Bu veriyi
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Sahinsah, o zaman daha ikna edici olurdu