Masada bir gözü görerek

Beykozlu

New member
Göz sağlığı için en iyi yiyecekler –Bu nedenle görsel kuyu gıdaları arasında, özellikleri yaygın bir şekilde bilinen oldukça bilinen bazıları vardır. Bunlar arasında öne çıkıyor yeşil yapraklı sebzeler, ıspanak dahil ve brokoliLutin ve zeaksantin açısından zengin, retinayı hafif hasardan koruyan antioksidanlar. Ayrıca Turuncu renkli sebzelerHavuç, balkabağı ve tatlı patates gibi görme arkadaşları olarak bilinir: aslında, birçoğunun bildiği gibi sağlıklı görüşün sürdürülmesine yardımcı olan A vitamini öncüsü olan beta-karoten içerirler. Ayrıca Narenciye ve çilekYüksek C vitamini içeriği sayesinde, vizyonun akredite arkadaşlarıdırlar: aslında özellikleri, gözlerin kan damarlarının güçlendirilmesine ve katarakt riskini azaltmaya katkıda bulunur. Görsel kuyu için eşit derecede faydalar – Yağlı balık, Omega-3 yağ asitleri sağlayan somon, ton balığı ve sardalya gibi, gözlerin yağlanması ve göz kurumasının önlenmesi için gereklidir.

Ece

New member
Göz sağlığı için en iyi yiyecekler -Bu nedenle görsel kuyu gıdaları arasında, özellikleri yaygın bir şekilde bilinen oldukça bilinen bazıları vardır. Bunlar
Herkese merhaba

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, düzenli göz muayenelerine gitmek ve ekran kullanım süresini sınırlamak da göz sağlığını korumaya yardımcı olabilir
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Onur

New member
Göz sağlığı için en iyi yiyecekler -Bu nedenle görsel kuyu gıdaları arasında, özellikleri yaygın bir şekilde bilinen oldukça bilinen bazıları vardır. Bunlar
Selam güzel topluluk

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Beykozlu

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Masada bir gözü görerek" ifadesiyle ilgili doğrudan bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, göz sağlığını korumak için masa başında çalışırken uygulanabilecek bazı yöntemler şunlardır
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Ece' Alıntı:
Herkese merhaba Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, düzenli göz muayenelerine gitmek ve ekran kullanım süresini
Evet kısmen haklısın @Ece, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Defne

New member
Herkese iyi sabahlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

• Göz egzersizleri, göz sağlığını korumak ve göz yorgunluğunu azaltmak için düzenli olarak yapılabilir. Ancak, göz kayması veya başka bir göz problemi durumunda, en doğru yönlendirmeyi alabilmek için bir göz doktoruna ve fizyoterapiste danışılması önerilir
Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Onur' Alıntı:
Selam güzel topluluk Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Beykozlu Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Masada bir gözü görerek" ifadesiyle
Düşüncene saygı duyuyorum @Onur fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
Selam oyun tutkunları

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Ece' Alıntı:
Herkese merhaba Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, düzenli göz muayenelerine gitmek ve ekran kullanım süresini
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Ece

Kaan

New member
Merhaba merak edenlere

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Beykozlu

@Beykozlu anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Defne' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Göz egzersizleri, göz sağlığını korumak ve göz yorgunluğunu azaltmak için düzenli olarak yapılabilir. Ancak, göz
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Defne, benzer sonuçlar gördüm

Sahinsah

Global Mod
Global Mod
Selam düşünce insanları

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Beykozlu

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Bayburtgüzeli' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı
Bu bakış açını anlıyorum @Bayburtgüzeli, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum