Kilo vermek için ne kadar yürümeniz gerekiyor?

Beykozlu

New member
Kilo vermek için yürüyün – Her şeyden önce, bazı meraklar. Fiziksel aktivite ile tüketen kalori miktarı her birimiz için aynı değildir, ancak erkek veya kadın olma, vücut ağırlığı ve yaşı gerçeğini etkiledikleri bir dizi bireysel varyasyona uğrar. Prensip olarak, 70 kilo ağırlığında, saatte altı kilometre ovada yürüdüğünün bir saatte yaklaşık 400 kalori yakacağını söyleyebiliriz. Eşit hızda 55 kilo kişilik bir kişi bunun yerine 360 yakacak. Her zaman gösterge düzeyinde, Bir kilo yağ “yakmak”, Yaklaşık 7000 kalori tüketilmelidir, bu 29 Saat Hızlı Adım Yürüyüşü. Veriler cesaret kırıcı görünebilir, ancak görev hiç imkansız değildir: pratikte 29 gün boyunca günde bir saat yürümek yeterlidir, yani Yaklaşık bir ay. Tabii ki, böyle bir ritimle başlamak gerekli değildir, bu da diğer şeylerin yanı sıra, hayatımız hareketsizse ve bir süredir eğitim almadıysak verimsiz olacak. Orada kademeli olma Her zaman olduğu gibi, bir spor aktivitesi üstlendiğinizde olduğu gibi: Yarım saatlik hafif bir yürüyüşle, daha sonra yoğunluğu ve süreyi artırmak, hızlı bir yürüyüşe geçmek, daha fazla ritim daha fazla ulaşmak için başlayabilirsiniz. Kalbin aktivitesini teşvik etmek için birkaç dakika sürdürmek için desteklenir. Kalorilerin yakıldığı mekanizmayı tetikleyen şey Kalp atış hızındaki artış, Sıcak hissettiğimiz için kolayca fark edebileceğimiz, daha hızlı atan kalbi ve daha sık olan nefesi hissediyoruz. Güvenlik alanında tutmak için asla çabaya ve vedanıza ulaşmamalısınız, ancak Kendini terli bul Ve biraz daha hızlı bir nefesle normal ve vücudun çalıştığına dair bir işaret. Son olarak, son bir açıklama: bir kilo yağ yakmak mutlaka bir kilogram ölçeğini görmek anlamına gelmez. Bu sadece günlük ilişkiyi gıda ile tanıtılan, fiziksel aktivite ağına ve olası sıvı kaybı nedeniyle dalgalanmaları göz önünde bulundurmadan günlük ilişkiyi sürdürürsek: , ölçek iğnesi bir gram hareket etmeyecektir. Öte yandan, düşük kalorili bir diyet takip edersek, bunu daha da görebiliriz.