kadınların gücü, Humanwellness’tan Silvia Previtali

Beykozlu

New member
Silvia, çok genç ve kararlı: küçüklüğünden beri karakteristik bir özelliğin mi var?
Küçüklüğümden beri her zaman neşeli ve meraklı bir çocuk oldum, insanların arasında olmayı ve kendimi sosyal hizmetlere adamayı sevdim, büyüdüğüm yerde düzenlenen hemen hemen tüm etkinliklere katıldım. Kendim için belirlediğim hedeflere ulaşma konusundaki kararlılığım neredeyse her zaman bana eşlik etti.

Büyüyünce ne yapmayı hayal ettin?
Çocukken hemşire olmayı hayal ediyordum, insanlarla ilgilenip iyileşmelerine yardımcı olabilme fikri hoşuma gitti, sonra yolum başka bir yola saptı ve bu da beni moda alanında farklı bir yola yöneltti. Çocukluk hayalim gerçekleşmese de bugün bile vakit buldukça kendimi sosyal aktivitelere adıyorum.

İş dünyasıyla yüzleşmek için sağlam bir hazırlık şarttır.
Özellikle çalıştığım sektörde, iş dünyası ile yüzleşmek için okula hazırlık çok önemli. Okullar her yıl bize çocuklarını okul-iş değişimi için gönderiyor ama ne yazık ki çocukların bu mesleğe yaklaşabilmeleri için özellikle temel teknik konularda hazırlıksız geldiklerini görüyoruz. Bu nedenle şirketler, bu boşlukları doldurmak ve çalıştıkları işi yapabilecek kapasiteye sahip insanları yetiştirmek için çok fazla zaman ve kaynak yatırımı yapmak zorunda kalıyor.

Humanwellness ile buluşmanız.
O dönemde Milano’da bir firmada çalıştığımı ve çocuk sektöründen sorumlu olduğumu hatırlıyorum; Ancak bir süredir ailemi daha iyi yönetebilmek için eve dönmeyi düşünüyordum ve beklenmedik bir şekilde Humanwellness’tan bana ürün ve stil yöneticisi olarak iş teklif eden bir telefon aldım. Elbette hayır diyemezdim!

Sizinki yenilikçi ve türünün tek örneği bir kumaş: fikir nereden geldi?
Fikir, şirketimizin kurucusunun bir kumaşı gerçek bir güzellik uygulaması olarak kullanma sezgisinden doğmuştur. Bu şekilde, cildi nemlendiren ve tonlandıran kafein, aloe vera ve A ve E vitaminleri gibi aktif maddeleri cilde salabilen akıllı bir kumaş yaratıldı. Ayrıca vücudumuzun ısısı üzerinde de çalışarak onu FIR’a (uzak kızılötesi ışın) dönüştürür, bu da fazla sıvıyı uzaklaştırır ve deri altı mikrosirkülasyonu uyarır.

BeGood, güzellik bakımı fikrinde devrim yaratan moda cevabıdır.
İşte böyle. Bu projedeki rolüm tam olarak koleksiyona daha moda bir görünüm kazandırmak ve tüm kadınların günlük güzellik bakımı yaptırmalarına olanak tanımak, aynı zamanda ofise veya spor salonuna gitmek, hatta bir aperitif veya arkadaşlarla bir akşam geçirmek için mükemmel bir seçimdir. uyurken, dolayısıyla H24.

İş dünyasında kadın olmak bazen kolay olmuyor…
İşi aileyle birleştirmek bir kadın için ne yazık ki her zaman kolay olmuyor, biz kadınlar anne ve eş olmanın bedelini her zaman ödüyoruz. Dahası, kadın ve erkek arasındaki ekonomik eşitsizlik hâlâ çok güncel bir tartışmadır. Kendimi şanslı görüyorum çünkü artık her cephede dengeyi buldum.

Özel hayat: nelerden vazgeçemezsiniz ve nelerden nefret edersiniz?
Ailemle dünyayı gezmekten asla vazgeçmeyeceğim. Yeni yerler ve gelenekler keşfetmeyi seviyorum çünkü bunun büyümenin ve zihnimi yeni ufuklara açmanın bir yolu olduğuna inanıyorum. Çocuklarımın da bu tutkumu geliştirmesini isterim. Şu anda çocuklarımız dünya çapında 30’dan fazla gezide bizi takip ediyor: Amerika Birleşik Devletleri’nden Avrupa’ya, Afrika’ya, Orta Doğu’dan Güneydoğu Asya’ya. Her şeyden çok nefret ettiğim şey sahte insanlar, sırf bu toplumun talep ettiği standartlara uyum sağlamak için olmadıkları gibi görünmek isteyenler.