Kadınların gücü, Camilla D’Antonio Medspa

Beykozlu

New member
Küçüklüğünden beri kararlı ve iradeli olan Camilla bana öyle geliyor ki…
Kesinlikle evet. Çok dinamik ve teşvik edici bir aile ortamında büyüdüm. Annem ve babam her zaman büyük etki yaratan bir örnek olmuştur: hem çalışkan hem de kararlı. Annem büyük bir liderdir, kopyalanacak eşsiz bir güç ve enerji örneğidir.

Eczacı DNA’sıyla mı yoksa tutkuyla mı?
Her ikisini de söyleyebilirim. Babamın doktor, anneannem ve annemin eczacı olması kesinlikle DNA’mda vardı. Büyükannem galenik konusunda uzmanlaştı. Onunla çok zaman geçirdim, çalışırken onu gözlemleme konusunda tutkuluydum ve muhtemelen insanların cilt sorunlarını çözmelerine yardımcı olacak aktif bileşenlerin sinerjisini bulmaya olan ilgim de burada arttı. Çalışma ve tutku beni bugün olduğum yere getirdi. Eczacı olmak, Miamo’nun Bilimsel Direktörü olarak yaptığım iş için kesinlikle temel bir artı. Miamo ve nutraiuvens markalarını bir araya getiren firma olan Medspa ürünlerinin formülasyonunda her zaman ön plandadırlar. Eczacı olmak hayalimi gerçekleştirmemi sağladı: insanların kendi ciltlerinde daha iyi hissetmeleri için farklı cilt ihtiyaçlarına yönelik fonksiyonel ve faydalı ürünler geliştirmek.

Girişimci olmak, gerçeğe dönüşen bir hayal.
Hayalim her şeyden önce her zaman cilt sorunlarımı çözecek aktif maddeler bulmaktı. Çocukken sivilcelerden ve büyürken şiddetli melazmadan muzdariptim. Beni girişimcilik yoluna çıkmaya cesaretlendiren en güçlü sebep bu: Kendi cildimde iyi hissetmek ve cilt sorunu olan tüm insanların daha iyi hissetmesini sağlamak istedim. İkimiz için de keşfedilmemiş bir yolculukta annemin büyük desteği, Medspa’ya hayat vermenin diğer belirleyici parçasıydı. Bir markanın kurucu ortağı olmak, 23 yaşında, mezun olduktan hemen sonra çalışmalarımı hemen uygulamaya koymamı ve girişimci olmamı sağladı. Kendinizi bir şirketin tepesinde bu kadar genç bulmak önemsiz değildi ve hala da değil. Bir girişimci olarak yol aynı zamanda engellerden ve zorluklardan oluşur, bazen yönetilmesi çok karmaşıktır, ancak neyse ki tecrübemle girişimciliğin bu daha az çekici kısmını bile daha iyi kontrol etmeyi öğreniyorum. Muazzam tatminler bana devam etme enerjisi sağlıyor.

İki patentle tanındığınızı biliyorum.

Bu doğru ve bir buluş için iki patentin tanınmasının belki de benim için en büyük gurur olduğunu kabul ediyorum. Miamo, Age Reverse küresel yaşlanma karşıtı ürün serisinin temelindeki epigenetik etkisi için fonksiyonel aktif bileşenler havuzunun mutlak yeniliğini tanıyan Epinage® için ilk İtalyan patentini aldı. İkinci patent, Renewal Peel Serum’un formüle edildiği yeni nesil peeling asitleri havuzu olan, ışığa duyarlı olmayan bir peeling olan ve aynı zamanda hassas ve kuru ciltler için de uygun olan Elpa25’e aittir. Elpa25’e hem önemli bir profesyonel çalışmanın tanınması nedeniyle hem de çocuklarımın isimlerinin baş harfleri olması nedeniyle bir anne olarak bağlıyım.

Kozmetik kendini sevmek olarak anlaşıldı.
Annem ve ben marka aracılığıyla her gün kendinize iyi bakmanın önemini yineliyoruz. Kendinizi sevmek için zaman ayırmak, uygulamaya konulması basit bir eylem gibi görünebilir, ancak özellikle her birimizin yaşadığı telaşlı yaşamda öyle değildir. Sayısız günlük taahhütler sıklıkla devreye giriyor ve kendimize ayıracak bir anımız bile olmadan arka planda kalmamıza neden oluyor. Cilt bakımı zamanı, sabah ve akşam birkaç dakikanızı ayırmanız için mükemmeldir: annem ve ben cildin bir organ olduğunu ve bizden bahsettiğini ve bu nedenle ona iyi bakmanın fark yaratacağını tekrarlayıp duruyoruz, çünkü daha güzel görünecek ve daha güzel görünecek. kendimizi daha iyi hissediyoruz. Onu kucaklamak için durmak ona borçlu olduğumuz bir şey.

Medspa’nın ayırt edici özellikleri nelerdir?
Kişiselleştirilmiş Giriş ve Çıkış protokolleri aracılığıyla her cilt tipinin sağlığını garanti etme taahhüdü. Dediğim gibi hayalim her zaman insanlara yardımcı olacak aktif bileşenlerin sinerjisini bulabilmek olmuştur ve Medspa felsefesi bu arzudan doğmuş olup, belirli protokollere dayalı olarak, belirli bir ürün için en uygun ürünlerin kombinasyonunun özenle seçilmesidir. ihtiyaç. Her protokol için, cilt sağlığını sürekli olarak garanti altına almak amacıyla, cildin fizyolojisine ve dengesine saygı gösterecek şekilde sıralı bir mantık izleyen ürünlerin doğru uygulanmasını da öneriyoruz. Protokolün felsefesi ve uygulama sırası, son derece işlevsel aktif bileşenlerle birlikte, markayı benzersiz bir şekilde farklılaştıran ve konumlandıran unsurlardır. Hem çok güçlü bir varlığa sahip olduğumuz sosyal ağlar aracılığıyla hem de Miamo dünyasını ortak Eczacılar, Miamo Severler ve Etkileyicilerle paylaşmak için Ocak ayından bu yana İtalya’da düzenlediğimiz Ustalık Sınıfları sırasında yeniden doğruladığımız bir konsept. Medspa’nın kimliğini tanımlamaya ve onu benzersiz kılmaya katkıda bulunan çok yönlülük, sürdürülebilirliğe bağlılık gibi birçok başka yönün de olduğunu düşünüyorum, aynı zamanda yer aldığımız veya kültürün, müziğin güzelliğini hedeflediğimiz birçok sürdürülebilirlik projesi var. ve spor…

Özel hayat: İş ve aileyi dengelemek karmaşık olabilir.
Karmaşık. Ancak doğru dengeyi bulmak mümkündür. Eşim Matteo Genova Bocchi Bianchi Medspa’nın Genel Müdürüdür. Partnerinizle çalışmak zor olabilir ama açıkçası çok mutluyum çünkü zamanla iş ve aile hayatı arasında mükemmel bir uyum yakaladık. Ofiste geçirilen günler her zaman yoğundur, karşılaştırmalardan ve hatta bazen bazı anlaşmazlıklardan oluşur. Ancak ofisten uzakta olduğumuzda, kendimizi çifte ve eve döndüğümüzde kalplerimizi dolduran iki harika çocuğa adamış bir karı koca gibiyiz.

Yelken yapmayı sevdiğinizi biliyorum.

Onaylıyorum! Aslında genel olarak sporu seviyorum. Uzun yıllar yüzdükten sonra yelken sporuna başladım. Ergenlik yıllarımda Napoli’de ulusal ve uluslararası yarışmalara katılan bir takımda yarıştım. Her spor gibi yelkencilik de fedakarlık, sıkı çalışma, azim gibi önemli değerlerin geliştirilmesine çok yardımcı oluyor: benim için benimsediğim ve hem kişisel hem de profesyonel yaşamımda bana yardımcı olan değerler. Bir anne olarak zaten çocuklarımın kişisel özelliklerine en uygun aktiviteyi seçmelerine yardımcı olmak için farklı sporları denemelerini sağlıyorum, böylece onlar da hayatın her alanında gerekli olan bağlılık ve sebat gibi değerleri öğrenerek, istedikleri sonuçlar. talip olunur.

Sonbahar mevsimini en iyi şekilde karşılamak için hanımlara ne önerirsiniz?

Yaz tatilinden sonra doğru ürünleri kullanmak cilt sağlığı için şarttır. Kesinlikle peeling uygulamasına devam edin ve yaz aylarında ortaya çıkan lekelere yönelik ürünler kullanın. Krono ve fotoyaşlanmanın neden olduğu cilt belirtilerinin düzeltilmesine yardımcı olan retinol bazlı %1 Retinol Krem gibi ürünlerle derin bir yaşlanma karşıtı bakım uygulayın. Son olarak, parlamaya devam etmek için, epigenage® patentli, yüksek performanslı aktif içeriklere sahip, yaşlanma karşıtı, astarlayıcı ve aydınlatıcı serum Age Reverse Glow Primer Serum ile hafif bir dokunuş. Gurur duyduğum ve aynı zamanda son Cosmofarma’da 2022-2023 Yılın Kozmetik ödülünü kazanan bir serum.

Mutlaka sahip olmanız gereken ürününüz?

Cevaplanması en zor sorulardan biri bu! Kesinlikle eksfoliyantlar, özellikle de Yenileyici Peeling. Pigment Kontrolü ve SPF 50+ Pigment Savunma Serumu gibi koyu lekeleri önleyen ve kontrol eden ürünler ve aynı zamanda favorilerimden biri olan ifade çizgileri için sıkılaştırıcı bir serum olan Multi-peptid %20 Lifting Serum. Size çok uzun bir liste hazırlayabilirim… Cilt bakımım mevsime ve bulunduğum yere göre sayısız adım ve değişiklikten oluşuyor!

Girişimci olmak isteyen kızlara öneri.

Tutkunuzun peşinden giderek kendinize inanmalı ve risk alma konusunda cesur olmalısınız. Dahası, sürekli eğitim almak ve çalışmak önemlidir; başarılı hissetmek başarısız olmak anlamına gelir, ayrıca güvenebileceğiniz ve yetki verebileceğiniz insanlardan oluşan bir ağ oluşturmak da önemlidir. Hatalar yapmalı, onlardan ders almalı, dirençli olmalı ve değerlerinize sadık kalarak uyum sağlama yeteneğine sahip olmalısınız. Son olarak, büyük hayaller kurun ve hedeflerinize sınır koymayın, her zaman deneyin. Dileğim? Girişimci yolculuğunuzda iyi şanslar!