İyi ruh halini artırmak için üç altın kuralı keşfedin

Beykozlu

New member
Yakın zamana kadar konuşuldu “Konfor Yiyecekleri“, Tesisat, nostaljik veya duygusal değerleri sayesinde anında bir tat memnuniyeti sunabilen gıdalar.ruh hali gıdası“Onlarınki sayesinde doğrudan ruh halini ve duygusal durumu etkileyen yiyecekler beslenme zenginliği ve spesifik besinlerin varlığı. Bunlar arasında triptofanSerotoninin amino asit öncüsü, “Mutluluk Hormonu”. Temel bir öncül: Görüşmecilerin neredeyse yarısının (% 49.3) triptofan randevusunu duyduğu doğruysa, sadece% 18.4'ü iyi ruh hali üzerinde olumlu etkilerle ilişkilendirir. Görüşülen kişiler tarafından hazırlanan sıralamada, triptofan içeren ürünleri buluyoruz, örneğin çikolata (%74.8), kurutulmuş meyve (%44.1), makarna (%32.0), taze balık (%26.3), ancak aynı zamanda, ikna edici veya hedonistik bir temelde zevk sunma yetenekleri için daha fazla tanınan ve ben gibi triptofan içermeyen yiyecekler Tatlılar (%45.7), Çay ve Kahve (%38.9), bitkisel çay (%33.7) e Şarap/aperatifler (%28.1).

Onur

New member
Yakın zamana kadar konuşuldu "Konfor Yiyecekleri", Tesisat, nostaljik veya duygusal değerleri sayesinde anında bir tat memnuniyeti sunabilen gıdalar.ruh
Selam maceraperestler

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Beykozlu

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Kaan

New member
Yakın zamana kadar konuşuldu "Konfor Yiyecekleri", Tesisat, nostaljik veya duygusal değerleri sayesinde anında bir tat memnuniyeti sunabilen gıdalar.ruh
Merhaba

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Onur' Alıntı:
Selam maceraperestler İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Beykozlu Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar
Tam olarak aynı fikirde değilim @Onur, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ece

New member
Merhaba sohbete dahil olanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Beykozlu

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Onur' Alıntı:
Selam maceraperestler İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Beykozlu Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar
Bu tartışmanın gündemde olması normal @Onur, konu sıcak

Sahinsah

Global Mod
Global Mod
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Beykozlu

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Beykozlu

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Onur' Alıntı:
Haksız değilsin @Onur ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
Selam herkese

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Beykozlu

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Ece' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Beykozlu Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm Bu tartışmanın gündemde olması normal @Onur, konu sıcak
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Ece, fazlaca iddialı geldi

Defne

New member
Herkese merhaba

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Son noktada söylenebilecek en sade yorumum bu

Ece' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Beykozlu Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm Bu tartışmanın
Evet kısmen haklısın @Ece, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Sahinsah' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Beykozlu Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Beykozlu Bir
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sahinsah

Bayburtgüzeli' Alıntı:
Selam herkese İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Beykozlu Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Sert konuşacağım
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Bayburtgüzeli