Bir çiftin hayatını gıdıklamak için geçişler

Beykozlu

New member
Şimdiye kadar kış neredeyse bitti ve rahat ve rahat oturmak bir öncelik olmasına rağmen, özellikle taahhütler ve yapılacak şeylerle dolu bir günden sonra, Partner'i Scruffy sınırına bir kıyafetle karşılamaya hoş geldiniz. Eve döndüğünde ortağı hoş bir şekilde şaşırtan yayınlanmamış bir şeye ek olarak, biraz kışkırtıcı bir iç çamaşırı, bir ışık veya kesinlikle açıklanmış gömlek, yorgunluk devralmış gibi görünse bile heyecan verici olabilen beklenmedik bir varyant olabilir. Eros her zaman gıdıklanmalıdır, bu nedenle tembellik ve aşırı rahatlık yoktur.

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
Şimdiye kadar kış neredeyse bitti ve rahat ve rahat oturmak bir öncelik olmasına rağmen, özellikle taahhütler ve yapılacak şeylerle dolu bir günden sonra
Selam yol geçen hanı ahalisi

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Beykozlu

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bir çiftin hayatını gıdıklamak için geçişler hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, gıdıklamanın sosyal ve psikolojik işlevleri olan bir davranış olduğu bilinmektedir. Gıdıklama, eğlence, oyun ve bağ kurma gibi amaçlarla kullanılabilir. Ayrıca, bazı bireyler için cinsel veya erotik bir deneyim olabilir; bu durum "gıdıklama fetişizmi" olarak adlandırılır
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Kaan

New member
Şimdiye kadar kış neredeyse bitti ve rahat ve rahat oturmak bir öncelik olmasına rağmen, özellikle taahhütler ve yapılacak şeylerle dolu bir günden sonra
Merhaba denemekten korkmayanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Beykozlu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Gıdıklama sırasında dikkat edilmesi gereken bazı noktalar şunlardır
Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Bayburtgüzeli' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Beykozlu Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bir çiftin hayatını
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Bayburtgüzeli, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Defne

New member
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Gıdıklama ile ilgili içerikler, YouTube ve TikTok gibi platformlarda bulunabilir
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Kaan' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Beykozlu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gıdıklama sırasında dikkat edilmesi
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Kaan, eline sağlık

Sahinsah

Global Mod
Global Mod
Selam bilgi avcıları

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Beykozlu

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Bayburtgüzeli' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Beykozlu Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bir çiftin hayatını
Evet kısmen haklısın @Bayburtgüzeli, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Ece

New member
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Beykozlu

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Yargıç koltuğuna oturmadan şöyle diyebilirim

Kaan' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Beykozlu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Katılmak zorundayım diyemem @Kaan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Defne' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gıdıklama ile ilgili
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Defne, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Sahinsah' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Beykozlu Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin Evet kısmen haklısın
Bazı yerlerde haklısın @Sahinsah, ama bütünüyle katılamıyorum