Trentodoc kalite için tanınır

Beykozlu

New member
Sabrina, okuyucularımızı bilmenizi sağlayacak bir şey. Örneğin, çocuğunuzla başlayalım …
Doğanın, dağların ve göllerin ortasında Trento yakınlarındaki bir kasaba olan Pergine'de büyüdüm. Bugün bile beni iyi hissettiren şey ormanda veya suyun yakınında yürümek. Çocukken anılarım esas olarak ailem ve sporla birlikte kamp tatilleriyle bağlantılıdır.

Yasal alanda eğitiminizin seçimi ve sonra iş dünyasına giriş: Nasıl gitti?
Üniversite yıllarında avukat olmayı sevmeyeceğimi fark ettim ve bu arada iletişim ve yazmaya ilgi duydum. Mezun olduktan sonra İletişim Yüksek Lisansı'na kaydoldum ve yerel bir gazete için işbirlikçi olarak yazmaya başladım. Daha sonra yurtdışında çalışmaya gittim, burada beni bir basın ofisi olarak kurmaya başlama fırsatım oldu. O yıllarda birçok staj yaptım, kendimi her türlü küçük işlerle tuttum ve tutkulu bir iş arayışına çok yatırım yaptım. Bununla birlikte, hukuk derecesi tekrar yapacağım seçim olmaya devam ediyor, çünkü çok eğitici buldum ve bana hala yararlı olan temel bir genel kültür verdim.

Şarapla ne zaman ve nasıl uğraşmaya başladınız?
Şans eseri. Yurtdışından döndüğümde, Ticaret Odası'nda şarapla ilgili küçük bir projeyi takip etmeye çağrıldım. Başından beri sektörü çok beğendim: İnsanları, projeleri, yapımcıları ve sonra beni çalışmaya ve oluşturmaya başladım. Daha sonra, yaklaşık on yıl önce Trento Doc Enstitüsü için çalışma fırsatım oldu. Öyleydi ve hala önemli bir insan ve mesleki büyüme. Beni çok memnun eden bir iş ve bunu yapabildiğim için çok minnettarım.

Trentodoc, bölgenin ekonomik dokusu ve temsil ettiği şarap üreticileri için çok önemli bir gerçekliktir.
Trentodoc'un artık kalitesi, zarafeti, tazeliği ve bölgedeki bağlantısı gibi tanınmasından gurur duyuyoruz. Sektör çok büyüdü ve on yıldan az bir sürede üretim iki katına çıktı ve 6 ila 13 milyon şişe. Spümantist evler bugün 67 ve 2025'te yeni ortaklar planlanıyor; Üretilen etiket sayısı 250 civarındadır. Köpüklü alanlar İtalya'da azdır ve Trentino şüphesiz, arkasında uzun bir köpüklü şarap, önemli bir eğitim okulu ve uzman şarap üreticileri ile klasik yöntem için özellikle uygun eşsiz ve dağ bölgesidir.

En gurur duyduğunuz başarılar nelerdir?
Elde ettiğimiz sonuçlar birçok kişinin çalışmasının toplamıdır: üreticiler, uzlaşmadan, yönetim kurulunun, vizyon ve izlenen stratejiler için. Belirli bir başarıdan daha fazlası, çok farklı gerçeklerden oluşmasına rağmen, ortak bir hedefle uyumlu bir şekilde birlikte çalışan marka tarafından temsil edilen üretici grubundan gurur duyuyorum.

Bir sonraki hedefleriniz.
Markanın konumlandırılmasını ve kötü şöhretini artırmak için çalışmaya devam edin. Şarap dünyası geçiş aşamasındadır, hızla değişmektedir ve bize yeni zorluklar ve fırsatlar sunar. Önümüzdeki yıllarda artan büyümenin yavaşlaması muhtemeldir. Kısa vadeli tahminler ve iletişim ile kendimizi geçmişte olduğundan farklı çalışmaya adamamız gerekecek, inanıyorum ki, süreç boyunca gerekli olacak.

Yapmamalıyım, ama sana soruyorum: Mahzeninizde eksik olamayan şarap nedir?
Kesinlikle Trentodoc, rezervlerin yaşlanmasına ve kalmasına izin veriyorum: takdir ettiğim bir şarap ve özel bireyimde memnuniyetle içiyorum.

Bu büyüleyici dünyaya yaklaşmayı planlayan kızlara bir öneri.
Ciddi bir şekilde oluşturulmanızı ve kendinizi harika bir uygulamayla test etmenizi öneririm. Sektörün doğru olup olmadığını ve doğru yerdeyken anlaşılması için birçok yararlı staj fırsatı vardır. Beceriler pratikle gelişir; Öte yandan, yetkinlik geliştirmek ve çok parçalı, birçok spesifikasyondan oluşan şarap dünyasını anlamak için zamana ihtiyaç vardır. Diğer herhangi bir sektörde olduğu gibi, yetkinlik, tutku, sabır, genellikle geri ödeme.