Süratli ve Öfkeli 10 Sinemasının Çekimleri Durduruldu

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
Günümüzde dünya çapında milyonlarca hayranı tarafınca yakından takip edilen Süratli ve Öfkeli serisi, geçtiğimiz hafta 10. sinemasının ismiyle gündeme gelmişti. Serinin 10. sinemasının ismi resmen ‘Fast X’ olarak belirlenmişti. Daha evvel Brie Larson ve Jason Momoa üzere isimlerin de yer alacağını öğrendiğimiz sinema hakkında bugün hayranların kalbini kıracak bir haber geldi.

Deadline tarafınca aktarılan bilgilere göre Fast X’in direktörü Justin Lin, direktörlük koltuğundan ayrılmaya karar verdi. Sinemanın üretiminin başlamasından sırf birkaç gün daha sonra gelen bu kararla birlikte yeni bir direktöre kavuşana kadar sinemanın üretim sürecinin duracağı belirtildi. Bu gelişmeyle bir arada sinemasının daha evvel açıklanan vizyon tarihinin ertelenmesine kesin gözüyle bakılıyor. Direktör Justin Lin ise ayrılma sonucunı şöyleki duyurdu:

Sinemanın imalcisi olarak devam edecek

“Universal’ın takviyesiyle, FAST X’in direktörü olma konusunda geri adım atmak ve projede üretimci olarak kalmak üzere güç bir karar verdim. 10 yıl ve beş sinema boyunca en yeterli oyuncuları, en uygun dublörleri ve en âlâ otomobil kovalamacalarını çekmeyi başardık. şahsi bir not, Asyalı göçmenlerin çocuğu olarak, sinema tarihli en çeşitli seriyi oluşturmaya yardım etmekten gurur duyuyorum. Mükemmel oyuncu takımına, takıma ve stüdyoya dayanakları ve beni FAST ailesine davet ettikleri için sonsuza kadar minnettar olacağım.”

Justin Lin, Süratli ve Öfkeli serisine üçüncü sinema Tokyo Drift ile katılmış ve serinin yarış odaklı olmaktan çıkarak aksiyon serisine dönüşmesinde büyük rol oynamıştı. Yedinci ve sekizinci sinemalarda bir süre seriden uzak kalan Lin, dokuzuncu sinemada geri dönmüştü. Serinin dokuzuncu sineması, 720 milyon dolar gelir elde ederek pandemi daha sonrası çıkış yapan en büyük sinemalardan biri olmuştu.