Netflix, Daha Uygun Teklifler İçin Yeni Özellik Getirdi

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
Netflix, ana sayfanızdaki akışı daha da güzel tekliflerle düzenlemesine yardımcı olacak yeni bir özellik geliştiriyor: Two Thumbs Up (Buna Bayıldım!) Yeni özellik, Netflix’in ferdi abonelere ne gösterileceğini anlamasına yardımcı olan mevcut beğenme ve beğenmeme denetimlerine dahil olacak. Buna Bayıldım! butonu, kullanıcıların bir şeyi hakikaten fazlaca sevdiklerini belirtmelerine imkan sağlayacak.

Şirket, bu özelliğin kullanıcılar tarafınca bir müddetdir talep edildiğini belirtiyor. Netflix eser geliştirme ve kişiselleştirme yöneticisi Christine Doig-Cardet, verdiği röportajda “Üyeler hiç bir vakit şu anda sahip oldukları kadar fazlaca seçeneğe sahip olmadılar. Seveceğiniz dizileri ve sinemaları bulabilmek hakikaten değerli. Netflix’i izleyecek bir şey seçmenin en kolay olduğu yer haline getirmeye devam etmek istiyoruz” diyor.

Dizi sinema seçme kaygısına son

Netflix, 2017 yılında beğenme ve beğenmeme sistemini kullanmaya başlamış ve beş yıldızlı derecelendirme sisteminden vazgeçmişti. Doig-Cardet, kullanıcıların hangi sinema yahut dizileri beğendiklerini ve beğenmediklerini belirtmenin kâfi olmadığını ve yeni butonun, abonelere dizi yahut sinemaları daha spesifik bir biçimde önererek Netflix’in devasa dizi ve sinema kitaplığında daha yeterli gezinmelerine yardımcı olacağını söylüyor.

Christine Doig-Cardet, bu yeni bilhassa dizi sinema seçme sıkıntısını bitmiş oldurmeyi umduklarını belirtiyor. Yeni ‘Buna Bayıldım!’ butonu, bugünden itibaren Netflix’in internet sitesi, TV, Android ve iOS uygulamalarındaki Beğenme ve Beğenmeme butonlarının yanında yer alıyor olacak.