negging, iltifat seni incitmek için telaffuz edildi

Beykozlu

New member
Nahlayan nedir – Nagging bir manipülasyon tekniği ki bu Bir kişi üzerinde kontrol ve öznezisini zayıflatan İltifattan en farklı eleştirileri gizleyerek. Örneğin, işyerinde, Bir çalışana söyleyen bir üstün olabilir: “Sunumunuzu güzel. Ben de sevimli olduğu kadar akıllı olduğumu hiç düşünmemiştim. Ancak elbette, sizin yerinizdeki egoya gitseydim farklı bir şey yapardım. ” Veya, bir çiftin içinde Eşini takdir etmeyi beyan ederken, onu eski partnerinin tüm zayıf noktalarını vurgulayarak eski sevgiliyle (doğal olarak daha ince, daha zarif, daha fazla … herhangi bir şey) karşılaştırma fırsatını kaçırmaz. Kısacası, her seferinde nezginlik gizleniyor Bir iltifat “ama”, mücadeleyi takip ediyor, genellikle bir patlama Unvolober Konseyleri. Aynı şey sürekli olursak geçerlidir diğer insanlarla karşılaştırıldığında, veya iltifat eşlik ediyorsa ince sorular veya Belirgin alaycı ton. Nagging, genellikle basitçe denir NEC Kadınlardan ziyade erkekler tarafından uygulanırKadın insanlar eksikliği olmasa bile, esas olarak işyerinde veya büyük rekabet gücü bağlamlarında kullanılan uzman manipülatif uzmanlar. Ne yazık ki, negatif, özellikle baskın bir ortak, diğer tarafta ön -önemsiz pozisyonunu teyit etmeye çalıştığında, özellikle yaklaşımın erken aşamalarında oldukça yaygındır. Bazı durumlarda neg'le karşılaştırıldı Gaflı Ama gerçekte bunlar tamamen farklı iki fenomendir: tezahürat benlik saygısını etkilerken, gasliging kurbanı, hissettiği ve gördüğü şeyden şüphe ederek manipüle eder, sağlık hizmetinin sınırına kadar.