Marilyn Monroe Sineması ‘Blonde’dan Birinci Tanıtım Fragmanı

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
Netflix’in en çok merak edilen üretimlerinden birisi olan Blonde sinemasından bugün birinci tanıtım fragmanı geldi. Tarihine ismini kazıyan Marilyn Monroe’yu husus alan ve başrolünde sevilen bir isme yer veren sinemanın birinci tanıtım fragmanı, beklentileri daha da üst seviyeye çıkarmayı başardı.

Yeni sinemanın tanıtım fragmanı, bilhassa başrolde yer alan ünlü oyuncu Ana de Armas’ın Marliyn Monroe’ya ne kadar benzetildiğini gözler önüne serdi. Direktör koltuğunda başarılı bir ismin yer aldığı sinemanın fragmanında sinemadan ufak kesitlere yer verildi. Fragmanda sinemanın geçmişe uyumlu biçimde sıklıkla siyah beyaz olacağını da gördük.

Blonde tanıtım fragmanı:

Ana de Armas da Instagram hesabından paylaşımlar yaptı:

()

Blonde, dünya ikonu Marilyn Monroe’nun hayatını mevzu alacak. Sinemada Monroe’yu gerçek ismi Norma Jeane ile bilindiği çocukluk periyodundan başlayarak bir yıldıza dönüşme serüveninde bakılırsaceğiz. Sinema, hem gerçek tıpkı vakitte kurgusal ögelere yer verecek. Sinemanın oyuncu takımında Monroe’yu canlandıracak Ana de Armas’ın yanı sıra Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholsan, Xavier Samuel ve Evan Williams da yer alacak.

Netflix’in dört gözle beklenen sineması Blonde, 23 Eylül’de 17 yaş hududu ile yayınlanacak.