LOTR Dizisiyle Alay Eden Musk’a Tokat Üzere Karşılık

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
Orta Dünya sevdalılarının 2 Eylül’de kavuştuğu Yüzüklerin Efendisi dizi The Rings of Power (Güç Yüzükleri), yayınlandığı üzere tüm dünyayı ikiye bölmeyi başardı. bir hayli kişi dizinin birinci kısımlarını bilhassa görsellik açısından başarılı bulurken, öykü, karakterler ve oyuncuların performansı hem olumlu birebir vakitte olumsuz yorumlar toplamıştı.

Yüzüklerin Efendisi dizisine gelen son yorumlardan biriyse Elon Musk tarafınca paylaşılmıştı. Musk, diziyi sözün tam manasıyla yerden yere vuracak biçimde “Tolkien mezarında karşıt döndü.” Tabirlerine yer vermişti. Musk’ın bu yorumuna, ünlü müellif Neil Gaiman’dan karşılık geldi. Son olarak The Sandman’in kamera arkasında gözüken Gaiman, Musk’a şöyle çıkıştı:

“Twitter’ı satın almakta nasıl başarısız olacağı konusunda bana danışmak için gelmiyor”

“Elon Musk Twitter’ı satın almakta nasıl başarısız olacağı konusunda bana danışmak için gelmiyor, ben de ona sinema, TV ya da edebiyat eleştirisi için gitmiyorum.”

Elon Musk ve Neil Gaiman içindeki tansiyon, Yüzüklerin Efendisi dizisi özelindeki son gelişme olurken dizi, son olarak geçtiğimiz günlerde Amazon’da inceleme yasaklamasına tabi tutulmuştu. Platform, bu yasaklamanın niçinini, diziye yönelik inceleme bombardımanı başlaması olarak paylaşmıştı.