Kadınlar Güç Nicoletta Besio biz çevrimiçi güven semboliz

Beykozlu

New member
Trustpilot'a varışınız hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum: Sizi bu yeni profesyonel macerayı üstlenmeye ikna eden nedir?
Büyük şirketlerde yıllar sonra, yeni bir şeyler inşa etmek için öğrendiğim her şeyi iyi kullanabileceğiniz bir projeye ihtiyaç duydum. Trustpilot beni görevinden dolayı vurdu: güvenin nadir ve hassas bir iyilik olduğu bir dönemde – onu inşa etmek için zaman koyduk, ancak onu boşa harcamak çok az sürer – görünür, somut, ölçülebilir hale getirilmesine yardımcı olur bana muazzam bir değer zorladı. Trustpilot, somut eylemlere dönüşen bir misyon olan çevrimiçi güvenin evrensel sembolü olmak istiyor. Son Güven Raporumuz 2025 bunu açıkça gösteriyor: Sadece geçen yıl 4.5 milyon yanlış incelemeyi kaldırdık (yıllık% 53). Bugün yanlış incelemelerin% 90'ından fazlası, üretken IAS ve makine öğrenimlerine dayanan ileri teknolojiler sayesinde otomatik olarak tanımlanmakta ve engellenmektedir. Bunlar, bizim gibi, insanların daha bilinçli kararlar almalarına yardımcı olmak isteyenler için şeffaflığı, dürüstlüğü ve güvenlik – temel değerleri garanti etmek için sürekli bir taahhüt anlatan sayılardır. Güvenin kırılgan olduğu bir dünyada, incelemelerin değerini korumak, sağlam ve kalıcı ilişkiler kurmak için merkezi bir unsurdur. Her şeyden önce, her şirketin, büyüklüğüne bakılmaksızın, müşterilerini dinlemek, geri bildirimleri sayesinde büyümek ve şeffaf ve kalıcı ilişkiler kurmak için aynı araçlara erişebileceği fikri beni her şeyden önce ikna etti. Modelimiz insanlar ve şirketler arasında erdemli bir daire yaratıyor: incelemeler sadece tüketicilere ses vermekle kalmaz, aynı zamanda müşterilerinin ne düşündüklerini, uyum sağladığını, gelişmesini ve aynı derecede önemli olan – potansiyel yeni müşterilere gösteren, paylaşılan deneyimler aracılığıyla güven yaratan şeyleri ayrıntılı olarak analiz edebilen işletmeler için somut bir iyileştirme kolu haline gelir. Ayrıca, büyük girişimci özerklikle küresel bir kilit pazar olan İtalya'daki Trustpilot'un büyümesini yönlendirme fırsatı da çekti. Beni konfor bölgesinden çıkaran bir zorluk ve tam olarak orada, benim için en ilginç şeyler oluyor.