Johnny Depp Karayip Korsanları Defterini Kapadı

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
Eski eşi Amber Heard’a şiddet uyguladığı savıyla yıllardır sinema dünyasından uzak kalan Johnny Depp, dün Heard’a karşı açtığı karalama davasında tabir vermişti. “Asla bir bayana vurmadım” diyerek kendini savunan ve Heard’ın yalanlama yaptığını belirten Depp, tıpkı dakikalarda hayranlarını üzecek bir açıklamayla gündeme geldi.

Karayip Korsanları serisinde Jack Sparrow karakteriyle akıllarımıza kazınan Johnny Depp, Disney’in seriye dönüş için kendisine bir teklif sunması durumunda bunu reddedeceğini deklare etti. Depp, Amber Heard’ın avukatının mahkeme salonunda kendisine sorduğu soruyu şöyle cevapladı:

Depp, tekrar asla Jack Sparrow olmayacak:

• Ben Rottenborn (Amber Heard’ın avukatı): “Gerçek şu ki Bay Depp, Disney size 300 milyon dolar ve bir milyon alpaka ile gelse, bu dünyadaki hiç bir şey geri dönüp Disney ile bir ‘Karayip Korsanları’ sinemasında yer almanızı sağlayamaz mı?”
  • Johnny Depp: “Evet gerçek Bay Rottenborn.”
Mahkeme salonunda Disney’in konuşulmasının sebebi, Depp hakkındaki savların akabinde Disney’in Karayip Korsanları serisini iptal etmesiydi. Ama Avukat Rottenborn, salonda bu sonucun Depp hakkındaki savlardan evvel bile verildiğini kanıtlamaya çalışıyordu. Avukat, 25 Ekim 2018 tarihindeki bir mektup göstererek mektupta Depp’in artık Jack Sparrow olamayacağının yazdığını göstermiş, Depp de “Bunu bilmiyordum.” açıklamasında bulunmuştu.

Depp’in Heard’a karşı açtığı ve Heard’ı mesleğini, hayatını ve ününü mahvetmekle suçladığı karalama davasını kazanması için Disney konusu büyük bir değer taşıyor. Davanın kazanılması için Depp, Disney’in verdiği sonucun Heard’ın tezlerinin direkt kararı olduğunu kanıtlaması gerekiyor.