Hugh Jackman, Wolverine Rolünü Bıraktığından Pişmanmış!

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
2017’de vizyona giren Logan ile Wolverine karakterine veda eden Hugh Jackman, geçtiğimiz haftalarda büyük bir sürpriz yapmıştı. Jackman, Deadpool’u canlandıran Ryan Reynolds ile bir ortaya gelerek Wolverine rolüne Deadpool 3’te geri döneceğini açıklamıştı.

Deadline’a konuşan Jackman, bugünse Wolverine rolünden ayrıldığı birinci anlarda bile bu sonucundan pişman olduğunu deklare etti. Jackman, bununla birlikte bir daha o pişmanlık anlarında yine role geri dönmek için çalışmaları başlatmış olduğunı da anlattı.

Pişmanlık öyküsünü Hugh Jackman’ın ağzından dinleyelim:

“Deadpool’u izlemeye başlayalı 20 dakika olmuştu ve sözün tam manasıyla birkaç hafta evvel Logan’ın son sinemam olacağını duyurmuştum, ki bunu büsbütün niyet etmiştim. Ve daha sonra ‘hayda’ der üzereydim… Kıyıya yanlışsız gidiyordum. Ağustos ortasıydı, şovdan (The Music Man on Broadway) bir hafta müsaade aldım, sekiz, dokuz ay, 10 ay daha sonra birinci müsaadeli haftam. Ve bana ‘Bunu hakikaten yapmak istiyorum’ üzere geldi. O kadardı.

Sahile varır varmaz, neler olup bittiğini öğrenmek için Ryan’ı aradım. Ve artık bu noktaya vardık. Çok süratliydi. Ve itimat bana, Ryan Reynolds’un konutumun önünde ‘Lütfen’ yazan posterlerle uyanmadığım bir sabah olmadı. Bana daima bunu soruyor. Ben de ‘Dostum, bitirdim’ dedim. Bitirdim, bitirdim, bitirdim, bitirdim, bitirdim.’

daha sonra beni geri aradığında, ‘Ciddi misin?’ dedi. Ben berbat bir poker oyuncusuyum. Bu kadar vakit işim bitti diyordum, sahiden ciddiydim. Lakin derinlerde bir yerde, bu fikir aşikâr ki pusuda bekliyor ve demleniyordu.”

Hugh Jackman’ın Wolverine’e geri dönüşü bu biçimde duyurulmuştu:

Hugh Jackman’ın Wolverine rolüne geri döneceği Deadpool 3, 6 Eylül 2024’te vizyona girecek.