Guardians of the Galaxy’nin Drax’i Değişiyor!

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
Birinci başlarda Amerikan dövüş gösterisi olan WWE’den ‘Bautista Bomb’ hareketiyle bildiğimiz Dave Bautista’yı sonrasındasında 2014 yılında Marvel’ın Guardians of the Galaxy sinemasında aldığı Drax rolü ile daha da fazla sevmiştik.

Drax’e hayat veren Dave Bautista, sahiden de karakterin ‘kuvvetli lakin aptal’ tiplemesini hayli hoş bir biçimde yansıtmayı başarmıştı. Bugüne kadar Guardians of the Galaxy’nin iki sineması beyaz perdeye çıktı ve bir üçüncüsünün de geleceğini biliyoruz. Fakat makûs bir haberimiz var.

Dave Bautista artık Drax’i canlandırmayacak, yani onu 3. sinemada görmeyeceğiz

Dave Bautista, artık Drax karakterini canlandırmayacağını Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Bautista, açıklamasında şunları söylüyor: “hemen çabucak ne söylenir bulamadım. Her şey fazlaca süratli bitti ve ben daha bunu sindirememişken yeni sinemamın çekimlerine başladım. ömrümü değiştiren bir yolun sonu oldu.”

Bu olay aslında Bautista’nın Drax karakterini artık canlandırmayacağını deklare ettiğı birinci paylaşım değil. Aktör, geçtiğimiz sene Twitter’da yaptığı paylaşımda “Drax hiç bir yere gitmiyor. Yalnızca artık tıpkı adam tarafınca canlandırılmayacak! Allah aşkına, GotG 3 çıktığı vakit 54 yaşında olacağım! Şu an bile bedenim sarkmaya başlıyormuş üzere hissediyorum” demişti.

Guardians of the Galaxy 3, seriyi sonlandıracak sinema olacak fakat karakterlerin Thor 4’te görünecek olmalarının yanı sıra The Guardians of the Galaxy Holiday Special da bir daha tüm karakterleri goreceğimiz bir üretim olarak gelecek.