Beykozlu
New member
Su Aktiviteleri – . Yüzüyorum Yaz aylarında denizin tadını çıkarmanın en kolay yolu olan yaz aktivitelerinden biridir: Saatlerce suda olmak, çocukların favori oyunlarından biridir, ancak yetişkinler de büyük fayda sağlayabilir. Bir deniz şehrinde yaşayacak kadar şanslı olmayan ve havuza geri dönmeye zorlananlar, kontrendikasyon faaliyetleri olmadan en eksiksiz ve pratik olarak uygun tutmak için mükemmel fırsatlar bulurlar. O zaman havuzda yüzme, “kasede balık” etkisi ile sıkıcı görünüyorsa, klasik de dahil olmak üzere bu sezon için mükemmel çok sayıda “ıslak” zindelik var. Aquagym, hidrobikesudaki bisiklet veya çeşitli yüzme havuzları tarafından sunulan ve bireysel eğitmenlerin becerilerine ve hayal gücüne dayanarak diğer daha az yaygın disiplinler: Suda Pole Dansözellikle karınları, su koşu bandı üzerindeki yürüyüşe, tümAqua-dans Ve diğerleri, mukavemeti artırmak ve vücudu tonlamak için özel olarak tasarlanmış kurutmak için karşılık gelen zindeliğin su evrimine dayanmaktadır. Ben bir örnekim Aqua Gag, bacak kasını, karın ve kalçaları güçlendiren hareketlerle karakterize edilir; . Aqua toe, araç kullanımı yoluyla, tüm vücudun kaslarını tonlamayı amaçlayan bir dizi egzersiz önerir, Tabata Aqua, Aralıklarla yüksek yoğunluklu bir eğitim. Çok eğlenceli Aqua-vuruş kutusu, Bu disiplinin tipik jestlerini yeniden üretir, özel bir alete karşı tekme ve yumruklar çeker ve silahları ve bacakları eğitmek ve öfkeyi olumlu bir şekilde havalandırmak için çok uygundur. O zaman var Aqua-Cirguite, Rotasyonda farklı araçların kullanıldığı ve farklı kas bölgeleri tonlama ve kardiyovasküler egzersizlerle eğitildiği “istasyonlar” olarak adlandırılan bir egzersizden oluşur. Seçilen disiplin ne olursa olsun, iyi sonuçlar elde etmek için, haftalık en az iki 50 dakikalık ders verildiği belirtilmektedir.