Beykozlu
New member
Çünkü özür dilemek zor – Birisinin bize bir randevuda bir delik verdiğini düşünelim, bizi hayatta kalmadan bir saat beklememizi sağladı. Aklıma gelenler Quinto, ertesi gün sadece yazan bir mesaj alıyoruz “Sry“yani Üzgünüm (Üzgünüm). İlk düşüncemiz, bizi bize doğru özleyenlere göre, rahatsızlığımızın kelimeyi iç mekan tarafından yazma çabasını bile hak etmediğidir. Ya da, bir meslektaşının Ren'in tüm sınırlarını aştığı bir kavgadan sonra, “Bu sabah özür dilemek istiyorum, ama dün gece hiç uyumadım ve çok yorgundum” diyen bir e -posta alıyoruz. Ayrıca bu durumda, yerinden pişmanlığı ifade etmesi gereken mesaj bunun yerine haklı çıkarmaya çalışBizi neredeyse daha önce alınan kötü kelimeler kadar rahatsız eden sorumluluklarını indirmek. İki örneği Etkili olmayan mazeretler, Yazarın, yeterli bir davranış için değişiklik yapmak ve pişmanlık duymak yerine durumu kötüleştirdi. Bir özür mesajında, bunun yerine, rahatsız edici kişide rahatsızlığa veya pişmanlığa neden olduğunu hissettiğiniz hoşnutsuzluğa odaklanmalısınız: yanlış taahhüt eden kişi önce bir hata yaptıklarını itiraf etmeli ve bu alçakgönüllülüğün hatalarını kabul etmesini gerektirmelidir.