Eleonora Pisicchio: “İnsanlardan ve becerilerden başlayarak ülkemizin geleceğine yatırım yapmak anlamına gelir”

Beykozlu

New member
Fondo hakkında konuşalım.: Eylem alanlarınız nelerdir?
Güçlü. 31 Ekim 2002 tarihli Çalışma Bakanlığı kararnamesi ile tanınan ikinci ulusal meslekler arası ortak ortak fonudur. 2015 yılından bu yana, özel bir cümledeki Devlet Konseyi, yönetilen kaynakların türü hakkında fonları kamu hukuku organları olarak tanımlamıştır. Yasa ve tüzük tarafından tanımlanan For.Te.'nin misyonu, fona ait şirketlerin işçilerinin mesleki eğitimini teşvik etmek ve finanse etmektir. Birincil hedefler şunlardır: işçilerin becerilerini güçlendirmek, şirketlerin rekabetçiliğine ve yeniliğine katkıda bulunmak, çalışanların işgücü piyasasındaki değişikliklere istihdamını ve uyarlanmasını teşvik etmek, profesyonel güncelleme yolları yoluyla insan sermayesinin büyümesini teşvik etmek. Çeşitli finansman hatları aracılığıyla. Toplam 161.000 saatlik bir öğretim için 102.000 işçi kurdu. 1.650 şirkete katıldı ve Aralık 2024 yılına kadar, Covid Pandemi'den etkilenen yıllardan elde edilen zorluklara rağmen yaklaşık 950 milyon için finansman sağladı. Bugün fon, 1,5 milyondan fazla işçi için seçen 136 binden fazla şirkete sahip ve küçük, orta, büyük ve büyük şirketlerden oluşan farklı ekonomik sektörleri ve İtalyan girişimci kumaşın temsilcisi. Ne yazık ki, İtalya hala eğitime yapılan yatırımlarda Avrupa “sıralamasının” en düşük pozisyonlarında ve kültürel yatırım esastır, böylece şirketler ve işçiler sürekli eğitimin bir değer olduğunu tam olarak anlarlar. İnsanlardan ve becerilerden başlayarak, işletmeleri ve işçileri desteklemek, geleceklerini düşünmek anlamına gelir. Daha genel olarak, ülkemizin geleceğine yatırım yapmak anlamına geliyor.

Onur

New member
Güçlü. 31 Ekim 2002 tarihli Çalışma Bakanlığı kararnamesi ile tanınan ikinci ulusal meslekler arası
Selam yorum yapanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Beykozlu

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yatırım türleri genel olarak iki ana kategoriye ayrılır: finansal yatırımlar ve üretim yatırımları
Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Sahinsah

Global Mod
Global Mod
Güçlü. 31 Ekim 2002 tarihli Çalışma Bakanlığı kararnamesi ile tanınan ikinci ulusal meslekler arası
Selam bu başlığa uğrayanlara

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Beykozlu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yatırım türü seçimi, yatırımcının risk toleransı, finansal hedefleri ve zaman ufkuna bağlı olarak yapılmalıdır
Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Onur' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Beykozlu Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yatırım türleri genel olarak
Haksız değilsin @Onur ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Defne

New member
Selam kankalar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Beykozlu

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Üretim yatırımları ise genellikle AR-Ge, tesis satın alma, fabrika inşası gibi faaliyetlere odaklanır
Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Onur' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Beykozlu Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yatırım türleri genel olarak
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Onur

Kaan

New member
@Beykozlu, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Eleonora Pisicchio'nun "insanlardan ve becerilerden başlayarak ülkemizin geleceğine yatırım yapmak" ifadesi hakkında doğrudan bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, genel olarak yatırım kavramı, gelecekte kazanç elde etmek veya sermaye artışı sağlamak amacıyla finansal kaynakların değerlendirilmesi anlamına gelir
Defne' Alıntı:
Selam kankalar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Beykozlu Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Üretim yatırımları ise genellikle AR-Ge, tesis satın
Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Defne, kısa da olsa bahsetmen iyi olmuş

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
Selam forum ahalisi

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için Eleonora Pisicchio'nun ilgili videolarına veya LinkedIn profiline başvurulabilir
Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Sahinsah' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Beykozlu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yatırım türü seçimi, yatırımcının risk
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sahinsah

Ece

New member
Merhaba yazılım ailesi

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Defne' Alıntı:
Selam kankalar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Beykozlu Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Üretim yatırımları ise genellikle AR-Ge, tesis satın
Benim de bu konuda kafam karışıktı @Defne, sayende biraz netleşti