Dünyayla Benim Aramda’dan Birinci Fotoğraflar Paylaşıldı

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
Uzun vakittir ülkemizde hizmet vermeye başlamasını beklediğimiz Disney Plus, en sonunda önümüzdeki hafta bu beklentimizi bitmiş oldurecek. 14 Haziran’da Türkiye’de hizmet vermeye başlayacak olan platform, tüm Disney içeriklerinin yanı sıra bir epeyce yerli üretimle da abonelerine hitap edecek.

Disney Plus’ın yerli üretimleri içinde Kaçış, Gri, Recep İvedik 7 ve Kral Şakir üzere üretimler olacakken bir öbür yerli imal da Dünyayla Benim Aramda dizisi olacak. Platform, oyuncu grubuyla şimdiden beklenti yaratmayı başaran diziden bugün birinci görselleri de paylaşarak beklentiyi artırdı.

Dünyayla Benim Aramda’dan gelen birinci fotoğraflar:

Disney Plus Türkiye, toplumsal medyadan yaptığı paylaşımda Dünyayla Benim Aramda dizisinden birinci fotoğraflara yer verdi. Fotoğraflarda dizinin ana karakterlerine yer verildi. Disney Plus, dizinin çıkış tarihiniyse bu fotoğraflarla da ne yazık ki duyurmadı. Yapılan paylaşımda sadece “Çok yakında yalnızca Disney+’ta” tabiri yer aldı.

Disney Plus’ın yerli üretimi Dünyayla Benim Aramda, başrolünde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’a yer verecek. Üç ünlü ismin bir ortaya geldiği imal, ortasındaki boşluğu doldurmaya çalışan bir hanımın vakit geçtikçe yabancılaşmaya başladığı sevgilisine ilgilerini ayakta tutmak ismine sosyal medya üzerinden oynadığı oyunu ve akabinde yaşananları husus alacak.