Disney+ Üyelik Fiyatları Ne Kadar? İşte 2022 Fiyatları

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
Bugüne kadar Marvel Sinematik Kainatı ve Star Wars cihanı ile ismini beyaz perdede bol ölçüde duyduğumuz Disney, Netflix ve Blu TV üzere dijital içerik platformu Disney+ ile Türkiye’de yayına başladı. Sinemalara gelen tüm Disney sinemaları dışında, öteki hiç bir platformda yayınlanmacak orjinal Marvel ve Star Wars dizileri de Disney+’ta yer alacak. Pekala Disney+ fiyatı ne kadar?

Disney+’in Türkiye’de aylık ve yıllık olmak iki farklı abonelik sistemi bulunuyor ve bu sebeple iki farklı fiyatı var. Ayrıyeten fiyatlar, Netflix’teki üzere aldığınız manzara kalitesine bakılırsa değişmiyor. Yıllık abonelik fiyatı, aylık aboneliğe kıyasla daha avantajlı olduğu için 2 ay bedavaya gelmiş oluyor.

• Disney+ meblağlarını görmek ve üye olmak için buraya tıklayın.
Disney Plus üyelik fiyatları:

• Aylık üyelik: 34,99 TL
  • Yıllık üyelik: 349 TL
Disney+ üyelik fiyatları birinci etapta kulağa biraz yüksek gelebilir lakin öbür platformların meblağları göz önüne alındığında aslında çok uygun. Ayrıyeten 10 ay fiyatına yıllık abonelik imkanı sunulduğu için yıllık aboneliklerde 2 ay bedavaya gelmiş oluyor. Yani 70 TL daha ucuza üye olma fırsatı sunuluyor.

Disney+’a nasıl üye olunur?

• Adım #1: Buradan Disney+ üyelik sayfasına gidin,
    • ŞİMDİ ÜYE OL ya da,
    • YILLIK ÜYELİKLE İNDİRİM KAZAN butonuna tıklayın (2 ay bedavaya geliyor)
  • Adım #2: E-posta adresinizi girin,
  • Adım #3: Üyelik kontratını kabul edin,
  • Adım #4: Parola oluşturun,
  • Adım #5: Ödeme ayrıntılarınızı girin,
  • Tebrikler Disney+ üyesi oldunuz!
Üyelik süreçleri için Disney Plus taşınabilir uygulaması yerine web tarayıcısından girmenizi tavsiye ederiz. Disney+’a üye olduktan daha sonra detaylarınizle giriş yapabilir ve daha öteki hiçbir platformda olmayan dizilerin, sinema salonlarında gişe rekorları kıran sinemaların tadını çıkarabilirsiniz.

• Disney+ meblağlarını görmek ve üye olmak için buraya tıklayın.
Disney Plus üyeliği nasıl silinir?

• Adım #1: Disney+’a giriş yapın, sağ üstteki yuvarlak profil fotoğrafına tıklayın,
  • Adım #2: Hesap seçeneğine tıklayın,
  • Adım #3: Üyelik başlığı altından Disney+ (Aylık) yahut Disney+ (Yıllık) seçeneğine tıklayın,
  • Adım #4: En alttaki Üyeliği Sil butonuna tıklayın,
  • Adım #5: İptal niçininizi belirtin,
  • Adım #6: Açılan sayfada Hayır Teşekkürler butonuna tıklayın.
Eğer Disney+ üyeliğinizi 14 Haziran 2022 tarihi öncesinde düzenlenen kampanya ile yıllık 279 TL ödemeyle gerçekleştirdiyseniz, üyelik iptalinizin 1 yıl daha sonrasında gerçekleşeceğine dair bir ikaz ile karşılaşacaksınız.

Disney+ hakkındaki öbür içeriklerimize göz atabilirsiniz: