Türkiye’de bir epey kişinin uzun vakittir yolunu gözlediği çevrimiçi içerik platformu Disney Plus, en sonunda bugün ülkemizde hizmete açıldı. Dünyanın en büyük medya şirketlerinden Disney’in kendi çevrimiçi yayın platformu olan Disney Plus, tüm Disney içeriklerinin yanı sıra orjinal yerli üretimleriyle da bugün kullanılabilir hale geldi.
Disney Plus, ülkemizdeki yayın ömrüne başlamadan evvel de platforma abone olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunmuştu. Bu fırsatla birlikte Disney Plus’ın yıllık abonelik fiyatı, bu kampanyadan yaralanmak isteyenler için 349 TL’den 279 TL’ye düşüyordu. 14 Haziran öncesinde kampanyaya başvuranlar için bu kampanya da kullanılabilir hale geldi. Pekala kampanyadan yaralanmak için neler yapılması gerekiyor?
Disney Plus indirimli abonelik nasıl alınır?
Disney Plus’ın kampanyasından yaralanmak için daha evvel sisteme sunduğunun e-posta adresinizde yer alan ‘Tekliften Faydalan‘ temasına tıklayın.
Adım #2: E-posta adresinizi girin.
Açılan sayfada kampanyaya kaydolduğunuz e-posta adresinizi girin.
Adım #3: Üyelik Sözleşmesi’ni kabul edin.
Adım #4: Şifre belirleyin.
Disney Plus hesabınıza sonrasındasında giriş yaparken kullanacağınız şifrenizi belirleyin. Şifrenizin en az bir sayı yahut özel karakter içermesi ve en az 6 karakter uzunluğunda olması gerekmekte.
Adım #5: Ödeme ayrıntılarınızı girin.
Disney Plus aboneliğinizi almak için kredi kartı ayrıntılarınızı girin.
Adım #6: Ödemenizi gerçekleştirin.
Kredi kartı ayrıntılarınızı girdikten daha sonra ödemenizi tamamlayın. Ödeme ekranında göze çarpan 349,90 TL sizi yanıltmasın. Disney Plus, kampanyaya kayıtlıysanız kredi kartınızdan 279,90 TL tahsil edecektir.
Adım #7: Artık Disney Plus kütüphanesine erişebilirsiniz.
Artık Disney Plus’ı kullanmaya başlayabilirsiniz. Açılan birinci ekranda ‘Tam Katalog’ seçeneğini tercih ederseniz, rastgele bir yaş kısıtlaması olmadan platformun tüm içeriklerine erişebilirsiniz.
[NEWS:115219]Bu Yaz Türkiye’ye Gelecek Disney Plus’ta Yer Alan En Düzgün Dizi ve Filmler[/NEWS
]
Disney Plus, ülkemizdeki yayın ömrüne başlamadan evvel de platforma abone olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunmuştu. Bu fırsatla birlikte Disney Plus’ın yıllık abonelik fiyatı, bu kampanyadan yaralanmak isteyenler için 349 TL’den 279 TL’ye düşüyordu. 14 Haziran öncesinde kampanyaya başvuranlar için bu kampanya da kullanılabilir hale geldi. Pekala kampanyadan yaralanmak için neler yapılması gerekiyor?
Disney Plus indirimli abonelik nasıl alınır?
- Adım #1: Disney Plus tarafınca gönderilen e-postayı açın.
- Adım #2: ‘Tekliften Faydalanın’ butonuna tıklayın.
- Adım #3: E-posta adresinizi girin.
- Adım #4: Üyelik Sözleşmesi’ni kabul edin.
- Adım #5: Şifre belirleyin.
- Adım #6: Ödeme ayrıntılarınızı girin.
Disney Plus’ın kampanyasından yaralanmak için daha evvel sisteme sunduğunun e-posta adresinizde yer alan ‘Tekliften Faydalan‘ temasına tıklayın.
Adım #2: E-posta adresinizi girin.
Açılan sayfada kampanyaya kaydolduğunuz e-posta adresinizi girin.
Adım #3: Üyelik Sözleşmesi’ni kabul edin.
Adım #4: Şifre belirleyin.
Disney Plus hesabınıza sonrasındasında giriş yaparken kullanacağınız şifrenizi belirleyin. Şifrenizin en az bir sayı yahut özel karakter içermesi ve en az 6 karakter uzunluğunda olması gerekmekte.
Adım #5: Ödeme ayrıntılarınızı girin.
Disney Plus aboneliğinizi almak için kredi kartı ayrıntılarınızı girin.
Adım #6: Ödemenizi gerçekleştirin.
Kredi kartı ayrıntılarınızı girdikten daha sonra ödemenizi tamamlayın. Ödeme ekranında göze çarpan 349,90 TL sizi yanıltmasın. Disney Plus, kampanyaya kayıtlıysanız kredi kartınızdan 279,90 TL tahsil edecektir.
Adım #7: Artık Disney Plus kütüphanesine erişebilirsiniz.
Artık Disney Plus’ı kullanmaya başlayabilirsiniz. Açılan birinci ekranda ‘Tam Katalog’ seçeneğini tercih ederseniz, rastgele bir yaş kısıtlaması olmadan platformun tüm içeriklerine erişebilirsiniz.
- Disney Plus’ın indirim kampanyasına daha evvel kayıt olmadıysanız ne yazık ki bu kampanyadan faydalanamayacaksınız. Ancak üstte yer alan birinci adım haricindeki tüm adımları takip ederek Disney Plus’a internet sitesinden aylık ya da yıllık abone olabilirsiniz.
[NEWS:115219]Bu Yaz Türkiye’ye Gelecek Disney Plus’ta Yer Alan En Düzgün Dizi ve Filmler[/NEWS
]