Deadpool 3 Vizyon Tarihi, Sürpriz Duyuruyla Açıklandı!

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
İlk sineması Şubat 2016’da vizyona giren ve son olarak 2018’deki ikinci sinemada gördüğümüz Deadpool, bir daha karşımıza çıkmak üzere gün sayıyor. Her istikametiyle tüm izleyenlerin beğenisini toplayan süper(!) kahramanımızın üçüncü sineması, bugün bomba bir duyuruyla gündeme geldi.

Deadpool’u canlandıran Ryan Reynolds, toplumsal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla her iki sinemada de dalga geçtiği Hugh Jackman’ın üçüncü sinemada rol alacağını duyurdu. Jackman, Deadpool’un da içine karıştığı X-Men dünyasında bir daha Wolverine olarak karşımıza çıkacak!

Deadpool 3’ün Hugh Jackman duyurusu:

“Selamlar millet, D23’ü kaçırdığımız için son derece üzgünüz lakin bir daha sonraki Deadpool sineması için uzunca müddettir fazlaca ağır çalışıyoruz. Bu sinema için gerçek manada ruhumu aramak zorunda kaldım. Deadpool’un MCU’daki birinci görünümü olağan olarak özel hissettirmeli. Karaktere bağlı kalmalıyız. Yeni derinlik, motivasyon ve mana bulmalıyız.

Her Deadpool öne çıkmalı ve farklı olmalı. Beni derinlere inmeye zorlayan inanılmaz bir meydan okuma oldu… Ve ben… Aklımda hiç bir şey yok. Evet. Sadece… tamamen… başım boş. Korkutucu. Lakin bir fikrimiz vardı.

Selam Hugh. Wolverine’i bir defa daha oynamak ister misin?

Hugh: Evet, şüphesiz Ryan.”

Deadpool 3’ün vizyon tarihi de belirtildi!

Ryan Reynolds, bu güzel duyuru görüntüsüyle bir arada Deadpool 3 için vizyon tarihini de deklare etti. Deadpool 3, 6 Eylül 2024’te vizyona girecek. Yani yeni sineması görmek için iki yıl beklememiz gerekecek. Deadpool 2 ve 3 içindeysa bu biçimdelikle 6 yıllık boşluk olacak.