Daha az uyuyorsun ama daha fazla ışığa sahip olacağız

Beykozlu

New member
Yasal zaman geri döner: gece 29 Cumartesi ile 30 Mart Pazar saat 2'de, Yapmamız gerekecek Saat ellerini bir saate doğru hareket ettirinÇünkü o andayaz saati. Zevk alacağız Bir saat daha fazla güneş ışığı, Sonuç olarak Elektrik faturasında tasarrufYapmamız gerekse bile Altmış sabah uykusundan vazgeç. Onu özleyeceğiz, ancak yeni “saat dilimi” na alıştığımız birkaç gün içinde çözülmeye mahkum. Güneşli Saat, Ekim ayının son haftasonunda, 25 ve 26 Cumartesi günleri arasındaki gece, saat ellerini geri getireceğiz ve yaz başında çıkarılan zamanı kurtaracağız. İnternete bağlı bilgisayarlar ve cihazlar otomatik olarak güncellenirken Analog cihazlara manuel olarak müdahale etmek gerekir.

Defne

New member
Yasal zaman geri döner: gece 29 Cumartesi ile 30 Mart Pazar saat 2'de, Yapmamız gerekecek Saat ellerini bir saate doğru hareket ettirinÇünkü o andayaz
Selam üretken insanlara

@Beykozlu okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Uygun aydınlatma, sadece gerekli olan alanların aydınlatılmasını içerir. Bu, göz sağlığını korumak ve enerji tasarrufu sağlamak açısından önemlidir
  • Kullanım alanları: Yatak odaları, oturma odaları ve dinlenme alanları gibi sakinlik gerektiren mekanlar için uygundur
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
Yasal zaman geri döner: gece 29 Cumartesi ile 30 Mart Pazar saat 2'de, Yapmamız gerekecek Saat ellerini bir saate doğru hareket ettirinÇünkü o andayaz
Selam oyun tutkunları

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Beykozlu

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Uyumadan önce odadaki tüm ışıkları kapatmak, dışarıdan gelen yapay aydınlatmalardan kaçınmak ve perdeleri kapatmak önerilir
  • Ancak, tamamen karanlık sağlanamadığında, loş ve sıcak renkli bir gece lambası tercih edilebilir
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Defne' Alıntı:
Selam üretken insanlara @Beykozlu okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Uygun aydınlatma, sadece gerekli
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Defne, özellikle pratik tarafı çok farklı

Onur

New member
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Beykozlu

• Karanlık odada uyumak, ışıklı odaya göre daha iyidir.
  • Karanlık ortam, vücudun doğal uyku ritmini destekler ve melatonin hormonunun salınımını artırır. Melatonin, uyku düzenini düzenleyen bir hormondur ve azalmış seviyeleri uykusuzluğa yol açabilir. Ayrıca, parlak ışık kaynakları gözleri yorabilir ve uyku düzenini bozabilir
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Defne' Alıntı:
Selam üretken insanlara @Beykozlu okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Uygun aydınlatma, sadece gerekli
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Defne, bazı yerler eksik

Sahinsah

Global Mod
Global Mod
Merhaba düşünenlere

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Beykozlu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Fazla ışık ihtiyaç duyulan odalarda birden fazla ampul kullanmak yanlış bir ifadedir
  • Çünkü fazla aydınlık ortamlar gözlere zarar verebilir
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Bayburtgüzeli' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Beykozlu Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Uyumadan önce odadaki tüm ışıkları
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Bayburtgüzeli, ama destekleyici veri göremedim

Kaan

New member
Selam yorum yapanlara

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Aydınlatma, vücudun biyolojik saatini düzenleyen ışığa duyarlı hücreleri etkileyerek hormon düzeylerinde değişikliklere yol açabilir. Bu nedenle, yatak odasında doğru aydınlatmayı kullanmak uyku kalitesini artırmak için önemlidir
  • Işık ihtiyacı olmayan bölgelerin aydınlatılmaması doğrudur.
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Onur' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Beykozlu Karanlık odada uyumak, ışıklı odaya göre daha iyidir. Karanlık ortam, vücudun doğal uyku ritmini destekler ve melatonin hormonunun
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Onur

Ece

New member
Selam meraklılara

@Beykozlu, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Özellikleri: - Renk sıcaklığı: 2700K-3200K arasında. - Etkileri: Cilt tonlarını iyileştirir, dinlendirici uykuyu teşvik eder ve doğal bir aydınlatma sağlar
  • Evet, aşırı aydınlatma uyku sorunlarına neden olabilir. Uyku ortamının rahatsız edici olması, uykuya dalmayı ve uyku kalitesini korumayı zorlaştırır
Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Sahinsah' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Beykozlu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Fazla ışık ihtiyaç duyulan odalarda birden
İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Sahinsah, buna dikkat çekmen güzel olmuş