Black Adam Sinemasına Gelen Birinci Yansılar

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
DC Comics’in büyük merakla beklenen yeni sineması Black Adam’a kavuşmamıza sayılı günler kaldı. Dwayne Johnson’ı muhteşem kahraman kıyafetleri ortasında goreceğimiz sinemanın vizyon tarihine 9 gün kalmışken, bugün New York’ta sinemanın galası gerçekleştirildi.

New York’ta düzenlenen galada sinemanın ilk gösterimi de yapıldı. Sinemanın göskavramının sona ermesiyle birlikte toplumsal medyada film hakkındaki birinci yorumlar da paylaşılmaya başladı. Gelin, Black Adam’ı birinci göskavramında izleme bahtı bulanların sinema hakkındaki yorumlarına bakalım.

“Bugüne kadarki en aksiyon dolu film”

“Black Adam tam manasıyla kalabalığı mutlu eden sinema. Bol şov ve mizah var, bununla birlikte DCEU’yu sahiden kucaklıyor ve geleceği için hayli heyecan verici bir şey kuruyor. Pek sürpriz getirmiyor ve kimi vakit fazlaca tanıdık geliyor ancak muhakkak keyifli bir patlamış mısır cümbüşü.”

“Black Adam devasa bir DC çıkışıdır. Aksiyon acımasız ve Dwayne Johnson DCEU’yu farklı bir istikamete kaydırma kelamını yerine getiriyor. Kıssanın kendisi inişli çıkışlı, zira kimi sahneler istenilen etkiyi yapmıyor… bir daha de hayranların seveceği anlar var.”

“Black Adam ilk başta temellerini bulmakta zorlanıyor lakin Justice Society içeri girince izlemesi daha eğlenceli hale geliyor. Dwayne Johnson’ın anti-kahramanı DCEU’ya ilgi cazip yeni bir dinamik sunuyor. Sağlam görsel efektler. Zayıf makus adam. Jenerik daha sonrası sahne en büyük yansıyı aldı.”

“Black Adam NY gösterimi için metal dedektörlerinden geçmek zorunda kaldım. Ne yazık ki berbattı – duygusal derinlik yok, ana karakter için sıfır tehlike hissi ve sıkıcı CGI savaşları.”

“Black Adam DC’nin bugüne kadarki en aksiyon dolu sineması. Büsbütün şov ile ilgili, kesintisiz bir heyecan seyahati ve bunu biliyor. Nefes almak, hatta konuşmak için neredeyse hiç vakit yok. The Rock eksiksiz bir Black Adam, ayrıyeten Pierce Bronson da dikkat alımlı. Sinema hayranlarını coşturacak!”

“Black Adam oyunun kurallarını değiştirir!! Bu, beklediğim #DCComics sineması ve beni hayal kırıklığına uğratmadı. The Rock Black Adam kadar heyecan verici derecede vahşi! Black Adam’ın olmasını istediğim şey buydu. Sinemadaki aksiyon kesintisiz ve JSA ‘yı büyük ekranda görmek heyecan vericiydi!”

“DC’nin Black Adam’ı ortalığı yıkıyor! Tonlarca aksiyon, anında kendinizi bulduğunuz karakterler ve fevkalade ilerleme suratı. Dwayne Johnson, tehditkar ve belalı olmakla bir arada bununla birlikte empatik olmak içinde büyük bir istikrar buluyor. Bilhassa Aldis Hodge’un Hawkman’i ve Pierce Brosnan’ın Doctor Fate’i epeyce sevildi. Daha fazla JSA sineması lütfen!”

“BOOM! The Rock bize yılın en ADRENALİN YAKITLI maceralarından birini sunuyor! Bu 300 Spartalı tarzı aksiyon gösterisi DC için bir hit üzere. Birtakım yan karakterler ve garip senaryosu, bunun DCEU’nun hiyerarşisini değiştirmesini engelliyor. Pierce Brosnan bir sahne hırsızı!”

“Her manada harika.”

“Black Adam’ı izledim. The Rock sinemada mükemmel. Bu role hazırlanmak için 10 yıl harcadı ve yoluna çıkan herkesi ve herkesi sözün tam manasıyla öldürüyor ve Black Adam’ın kim olduğunu geri çekmemesine bayıldım. Devam sinemasını çabucak görmek isteyerek sinemadan ayrıldım.”

“Black Adam hakkında Tweet atabiliriz. Beğenmedim. Senaryo saçma. JSA üyeleri epeyce fazla gelişme göstermiyor. Mizah yalnızca makûs değil, CRINGE. Rock’ı hayli sevdim ve onu hayli daha yeterli bir sinemada istiyorum. Son 30 dakika bir CGI akınıydı. Film benim için değildi…”

Tabii gala daha sonrasında bilhassa onaylı hesaplardan sinema hakkında ekseriyetle olumlu yorumlar yapılmasına ziyadesiyle alışığız. Sinema hakkındaki en gerçekçi yorumları önümüzdeki günlerde eleştirmenlerden duyabiliriz. En en son sonucu ise olağan olarak sinemanın vizyon tarihinde bakılırsaceğiz.