Behzat Ç.’den Yeni Tanıtım Fragmanı [Video]

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir biçimde geri döneceği duyurulan Türk televizyon tarihinin efsane dizilerinden Behzat Ç.’nin yeni yapımından bugün yeni bir tanıtım fragmanı paylaşıldı. Daha evvel Behzat Ç.’yi yalnızca bir barda otururken gördüğümüz karakterimiz, yeni fragmanda aksiyondan aksiyona koşarken gözüktü.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi ismiyle yayınlanacak olan yeni Behzat Ç. üretimi, bundan evvelki Behzat Ç. imali ile tıpkı biçimde BluTV bünyesinde yayınlanacak. Dizi, yapılan açıklamalara nazaran Fatih Artman (Harun) haricinde tüm yepyeni takımına yer verecek. Yeni Behzat Ç., aşağıdaki fragmanda da gorebileceğimiz üzere ziyadesiyle aksiyona yer verecek:

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi’nin yeni tanıtım fragmanı:

BluTV, Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi’nin yayın tarihini çabucak hemen paylaşmadı. Platform, tanıtım fragmanıyla birlikte üretim hakkında sadece “Yakında BluTV’de” tabirlerine yer verdi. Behzat Ç.’nin yayın tarihi hakkındaki son bilgi ise çabucak hemen geçtiğimiz gün, dizinin oyuncu takımında yer alan bir isim tarafınca paylaşılmıştı.

Behzat Ç.’nin Ekranlara Döneceği Tarih Hakkında Yeni Açıklama (Fazla Beklemeyeceğiz)