Ant-Man and Wasp: Quantumania’dan Birinci Fragman Geldi

Bayburtgüzeli

Global Mod
Global Mod
Iron Man’in birinci solo sineması ile başladığı belirtilen Marvel Sinematik Kozmosu, She-Hulk dizisinin dönem finali ile birlikte 4. fazı bitirmişti. 5. Fazın birinci sinemalarının ise Black Panther: Wakanda Forever ve Ant-Man and Wasp: Quantumania olacağı açıklanmıştı.

Hatırlarsanız dün, Black Panther: Wakanda Forever sinemasından yeni bir TV reklamı yayınlanmış ve bu fragmanda yeni Black Panther, Namor ve Iron Heart gibi karakterleri de birinci sefer bu kadar net bir biçimde görmüştük. Bugün ise Ant-Man and Wasp: Quantumania’dan birinci fragman yayınlandı.

Karşınızda Kang The Conqueror!

Marvel Sinematik Kozmosunu kuantum boyutu ile birleştirecek ve oldukcalu kainatların kapısını sonuna kadar açacak sinema olan Ant-Man and Wasp: Quantumania’nın fragmanına göz attığımızda bir fazlaca ayrıntısı fark ediyoruz. Bunlardan birincisi Scott Lang’in kızı Cassie’nin çizgi romanlardan tanıtığımız Stinger olarak bu kozmosa dahil olması. Wasp ile şimdi tıpkı kostüme sahip olan Stinger, Young Avengers’ın değerli üyelerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Ayrıyeten başka üretimlerde Stinger’a ek olarak She-Hulk, Iron Heart (Black Panther: Wakanda Forever) ve Kate Bishop’ın (Hawkeye) da görülmesi yakın bir gelecekte Young Avengers’ın kuruluşuna şahit olabileceğimizi de gösteriyor.

Fragmanda ayrıyeten birinci vakit içinderda Loki dizisinde gördüğümüz Fatih Kang’ı da (Kang the Conqueror) net bir biçimde görüyoruz. Bu da Kang’ın Marvel Sinematik Evreni’ne bu sinema ile dahil olacağını bize gösteriyor. Ayrıyeten fragmanın son sahnelerinde Kang’ın Ant-Man’e “Eğer bana yardım edersen sizi meskeninize gönderebilirim ve sana daha hayli vakit verebilirim.” söylemiş olduğini duyuyoruz. Bu noktada Ant-Man’in Kang’ı kuantum evreninden çıkaracağı ve ölümünü erteleyeceği düşünülüyor. Ayrıyeten fragmanda Cassie’nin yaptığı bir aygıt yüzünden karakterlerimiz kuantum kainatına çekiliyor ve buradan çıkmak için bir yol arıyorlar.

Filmde ayrıyeten Bill Murray’in de rol alacağı bu fragman ile mutlaklaşmış oluyor. Krylar karakterini canlandıracağı tez edilen Murray’in hangi rolde olacağı ise çabucak hemen açıklanmadı. Lakin şayet tezler doğruysa Krylar karakterini yakında açıklanması beklenen World War Hulk sinemasında de nazaranbiliriz. Kendisi Hulk çeşidinin konutu olan Sakaar’daki bir savaş lordu olarak çizgi romanlarda yer edinmişti.

Hakkında şu anda onlarca teori bulunan Ant-Man and Wasp: Quantumania, 17 Şubat 2023, yani 5. fazın birinci sineması olan Black Panther: Wakanda Forever’dan tam 4 ay daha sonra vizyona girecek.